Single post: Clubul Xbox One
-
Admin

Originally Posted by
RaverX
Nu cred, daca vor comanda sute de mii de bucati pentru lotul initial de xbox 360 cat crezi ca o sa-i coste? Insa da, lacomia e mare, profitul trebuie sa fie gros si in plus si da bine la americanu' prost 500 gb sau 1 tb, chiar daca e un hdd lenes cu platane. La fel cum multi prefera sa cumpere o placa video cu 2 gb ddr2 pe 64 biti decat sa ia o placa cu 1 gb ddr5 256 bit, doar cantitatea conteaza...
Faptul ca nu crezi, e gresit. Si HDD-uri de Xbox 360 tot in cantitati industriale au comandat, si uite ca unul de 250GB costa 115$ pe amazon.com. Daca un HDD normal la ei costa 115$, iti dai seama ca un SSD de aceeasi capacitate va costa de 2-3 ori mai mult. Ori NU, eu nu vreau sa dau pe consola cu 2-300$ in plus pentru SSD. Sa-l faca usor de schimbat, si cine vrea sa-si puna SSD, sa poata sa o faca linistit (asa cum poti acum la un PS3 - dar cu folos aproape zero).

Originally Posted by
RaverX
La fel cum multi prefera sa cumpere o placa video cu 2 gb ddr2 pe 64 biti decat sa ia o placa cu 1 gb ddr5 256 bit, doar cantitatea conteaza...
Sper sa nu incepi si tu ca tphase. Presupun ca intelegi ca vorbim de o consola aici, si nu de un calculator. Consola e gandita sa ruleze toate cele direct de pe CD/DVD/BluRay/Cartridge/Memory Card. Si cel mai amarat HDD bate toate cele enumerate la transfer... prin urmare chiar nu e nevoie de SSD. Da, in loc de 2 secunde loading la un joc, vei sta 4 secunde... no big deal.
Nu stiu de ce multi isi imagineaza ca next-gen consoles trebuie sa fie niste rachete. Nu vor fi rachete... ci doar de cateva ori mai rapide decat generatia anterioara. Ori asta isi doresc developerii, care saracii nu mai stiu cum sa-si elibereze resurse, sa scada din texturi si alte nebunii... pentru a face ceva decent pe un Xbox 360.
Iar la Kinect, sper sa ai optiune sa-i dai TURN OFF FOREVER!