Quote Originally Posted by RvsS View Post
Cateva motive sa faci preorder ar fi:
a. Te asiguri ca ai pretul cel mai bun existent intre momentul in care se pune precomanda pe site si momentul in care se lanseaza(cu alte cuvinte te aperi de risc de marire de pret, risc de curs valutar)
Nu cred in fraza asta sub nici o forma, nu am vazut niciodata ca pretul unui joc sa creasca la lansare, si daca ar creste oricum asta nu ar tb sa fie niciodata un motiv de preorder, ba dinpotriva as considera acest lucru o batjocura la adresa cumparatorului care vezi doamne nu a vrut sa puna banul inainte de lansare.
Eu fac foarte rar preorder, numai la jocurile care vreau sa le joc cat mai repede posibil si sunt un must have pt mine, nu ma uit niciodata la ce bonusuri are sau ce primesc daca il comand inainte de lansare fiindca nu ma intereseaza, daca vreau sa-l am cat mai repede de lansare at ai fac preorder (ceva gen GT5, Uncharted 3 imi vin in minte acum)
Oricum ma indoiesc ca fac parte din segmentul caruia ai este adresat video-ul de mai sus, nu as pune banii inainte pt un joc ca Aliens bla bla sau Toomb reider aka uncharted cheap knock off pt nimic in lume. Aliens de cand l-am vazut prima data mi-am zis ca e o abureala de joc, iar Toomb reider asta ultimul tb sa-l vad de ce e in stare dupa lansare si review-uri inainte de a ma gandi macar daca sa il cumpar sau nu