RaverX, faptul ca mie mi se pare scump si tie ieftin este rezultatul unei diferente a modului in care noi asociem valorile. Totul depinde de valoarea asociata sumei respective in comparatie cu valoarea asociata produsului. In cazul tau, cele doua valori sunt se intalnesc in dreptul sumei de 45 de lire, de unde rezulta faptul ca tu accepti acest pret. In cazul meu, pur si simplu nu se intalnesc acolo, in sensul ca valoarea asociata produsului este mai mica decat valoarea asociata sumei de 45 de lire (de unde rezulta ca mie mi se pare scump). Aceste asocieri sunt subiective. Se pot explica si ele daca vrei, insa discutia o da in offtopic. In plus de asta, vezi si explicatia de mai sus.

De asemenea, nu confunda faptul ca nu intelegi ce vreau sa zic cu neacceptarea explicatiei (ca poate fi si asta o cauza). Tu intelegi, dar nu poti accepta explicatia mea (care este subiectiva) pentru ca nu se conformeaza valorilor tale si/sau modului in care iti structurezi tu argumentatia, ceea ce este de inteles. Toti facem asta cand ne confruntam cu asemenea situatii. Mai mult de atat, sincer sa fiu, nu stiu ce as mai putea sa-ti spun.