Single post: Ultimul joc devorat
-
10-03-2013 17:37 #3142 SP
Senior Member
Spiderman : Web Of Shadows 
+ Storyline
+ Grafica
+ Gameplay
+ Spiderman
+ Explorarea orasului
+ The Black Suit 
+ The Villains (Venom,in special)
+ Simbiotii
+ Orasul
+ Upgrade-urile
+ Combat foarte diversificat
+ Unele misiuni secundare
+ Path-urile (Normal Suit,Black Suit)
- Mary Jane
- Muzica de fundal
- Misiuni prelungite artificial (Mission Complete - now go kill 30 symbiotes before doing your next task)
- Plictisitor pe alocuri
- Foarte usor
Imi propun sa joc,mai bine zis,sa rejoc,chestia asta de vreo 2 ani de zile. Doar acum am apucat. Spiderman e OK fiindca e...Spiderman. Dar intotdeauna am avut o repulsie pentru Mary Jane. Asta asa,ca un mini spoiler,o decizie foarte importanta e lasata de Spidey in mainile ei. Eu urasc figurantele si genu' ala de persoane care iti fac un rau sub pretextu' ca iti fac un bine. Bullsh*t. Tocmai de aceea,cand aveam dupa anumite misiuni "Choose a path" si aveam de ales intre a fi omu' moral si a fi o japita,alegeam sa fiu o japita. Poate,poate o sa primeasca si Mary Jane un pumn in gura. Povestea e buna,in sensul ca nu o da in penibil,dar banala per ansamblu. Costumul negru mi'a placut enorm,la fel si posibilitatea de a-l schimba in orice clipa cu cel normal. Punctul forte al jocului e clar libertatea de explorare si usurinta cu care te poti deplasa prin oras cu ajutorul panzei. "Baietii rai" au fost exemplari si aici,m'am bucurat din plin de prezenta lui Venom. O mare bila alba pentru combat,exista foarte multe miscari,foarte multe posibilitati de abordare,cu niste tutorial-uri obligatorii prezente la inceputul jocului. Am murit de 3 ori tot jocul si o data a fost din neatentie. Viata se regenereaza aproape instantaneu,si ca sa va faceti o idee,ultimul boss fight l'am facut din prima.
Web Of Shadows e bun si nu prea,am mari retineri daca sa fac rost si de urmatorul joc din serie sau nu. Recomand,in principiu,fanilor Spiderman,ei cu siguranta se vor bucura de el. Nu va asteptati,sub nicio forma,la o serie de calibrul jocurilor cu Batman (si aici vorbesc de Arkham,nu Lego Batman sau alte nebunii). AA si AC au oameni mult mai seriosi in spate,care au facut jocurile sa exceleze prin aproape fiecare aspect. Developerii seriei Spiderman (care s'au tot schimbat de la an la an) au de batut cale lunga pana sa scoata ceva la nivelul productiilor Rocksteady.
8.0/10