Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
Copile, tu nu intelegi ca mie putin imi pasa de cine erai tu si ce faceai? Erai un amarat de hacker ca oricare altul. Insa tu ai preferat, ca in loc sa stai in banca ta acolo si sa te bucuri de rodul "muncii" tale, sa imi dai mie add pe PSN si cu o nesimtire crasa sa ma intrebi daca sunt legit trophy hunter desi tu te stiai cu musca pe caciula.

Pai sa vedem ce efect a avut reportul. Pe YourGamerCard nu mai apari in Leaderboard (desi pe profilul tau scrie ca esti pe locul 25, acest lucru nu se reflecta si in clasament). Iar pe PSNProfiles, unde sunt mai restrictivi in privinta cheaterilor si unde am discutat personal cu adminul siteului cazul tau, ai fost scos din orice evidenta si nu mai poti nici macar sa-ti generezi trophy card.

Insa, se pare ca nu ti-a fost de ajuns si te-ai gandit ca ar fi bine sa continui cu nesimtirea si sa postezi, cu un tupeu fantastic, pe acest thread pentru a-mi da replica, poluand forumul cu mizeriile tale. Ei bine, tin sa te anunt ca din acest moment ai primit report si pe PlayStation Network. Sa vedem ce au de spus si cei de la Sony despre platinele tale.

Ah, si poate nu le-ai vazut sau nu cunosti rolul lor, insa cuvantul prieten era pus intre ghilimele. Poate ar fi cazul sa mai dai si pe la scoala din cand in cand.
Draga Renegade, dupa cum vezi eu incerc sa port o discutie cat mai civilizata aici, si nu vreau sa fac din acest thread o cearta a noastra. Cu mana pe inima am venit aici si mi-am spus cuvantul, stiind ca mi-ai fi dat report direct la playstation. Din pacate, tin sa te anunt ca reportul nu va avea niciun efect, si imi pare rau ca esti asa "pus" pe mine din simpla cauza ca, am eu trophy nelegitime... Nu te judec pt ce ai spus dar nu cred ca o persoana ar trb tratata asa, dat fiind ca nu ti-a facut nimic. Din cate vad aici nu prea esti asa "cizelat". ( sa vad reply dur acum ). Btw fie vorba intre noi, u crezi ca la cei de la Sony ii doare cumva in *posterior* de trophies at all? Tu tot nu te-ai prins ca nu ii intereseaza? Si chiar crezi ca esti primul care mi-a dat report pt trophies? Mda.... Lol. Pe pariu ca nu-mi face nimic? Despre cuvantul "prieten" nu sunt chior si logic ca stiam intelesul, deaia am raspuns si eu ironic .