@MrMadShoes: Stai putin ca tu tot nu intelegi. Reciteste cu atentie primul paragraf al mesajului meu anterior. Pe mine nu ma deranjeaza faptul ca tu ai trofee luate nemeritat. Ca tine sunt cu sutele. Fiecare are dreptul sa faca asa cum crede el de cuviinta. Tu crezi ca eu stau zi de zi, minut de minut cu lupa pe clasament pentru a vedea cine ce trofeu a mai hackuit si pentru a le da report? Eu nici macar pe cei din lista mea de prieteni de pe PSN nu i-am verificat in amanunt, pentru ca nu este de interesul meu si am lucruri mai importante de facut. Cum am spus si inainte, fiecare face ce vrea.
Insa, tu ai facut ceva diferit fata de ceilalti hackeri si asta a fost lucrul care m-a facut sa fiu asa "pus" pe tine. Iar din cate se pare tu nu prea reusesti sa-ti dai seama de unul singur care este acel lucru asa ca te voi ajuta sa intelegi. Tu ai venit de nicaieri si, prin actiunile si vorbele tale, m-ai insultat. Ai inceput sa mi te lauzi cu trofeele tale etaland un oarecare aer de superioritate si sa pui la indoiala corectitudinea mea intrebandu-ma daca mi-am luat trofeele pe bune, tu aflandu-te deja in postura de a avea trofee hackuite. Daca ai fi luat trofeele cinstit nu m-ar fi deranjat nicidecum asta, erai doar un alt competitor si, avand in vedere ca aveai mai multe trofee decat mine, probabil m-as fi ambitionat sa te intrec. Iar cand ai inceput sa-mi explici cu seninatate cum folosesti tu nu stiu ce program pentru a lua trofee si cum ii platesti pe altii pentru trofee pentru a te mentine in clasament deja nu mai aveam ce discuta.
Si sa fie foarte clar, tu nu ai venit aici sa porti o discutie civilizata, tu ai postat pentru a ne rade noua in nas (in cazul in care nu este asa evident din mesajele pe care le-a scris pe thread o sa pun mai jos si mesajul privat pe care mi l-a trimis). Sa ne arati nu s-a luat nici o masura impotriva ta si ca poti bine-mersi sa hackuiesti trofee in continuare, in ciuda incercarilor noastre de a te izola de restul comunitatii de trophy hunters.
Cat despre Sony, stiu ca nu sunt foarte interesati sa-i penalizeze pe cei care iau trofee pe nedrept si asta e un lucru rau, pentru ca dau nastere celor ca tine. Sunt 99.99% sigur ca nu vei fi banat pe PSN insa, pentru acel procent de 0.01 de nesiguranta, a meritat sa-ti dau report.
Inchei discutia aici si as prefera sa nu mai postezi pentru ca te afunzi tot mai adanc in penibil. Insa daca vei continua oricum nu iti voi mai raspunde, pentru ca asta ti-ar da satisfactie si nu doresc de nici un fel acest lucru. Si asa consider ca scriind aceste doua mesaje deja a fost prea mult.
P.S.: Hai ma Grey, ce-ai facut?

Acum nu o sa afle saracul om de ce sunt suparat pe el. O sa-l macine gandul in fiecare zi ca nu stie motivul supararii mele.