Always on - always connected = always fail and unsold. Eu cred ca este timpul ca visele celor de la MS de a se imbogati si mai mult sa ia sfarsit.
Sunt tipi cu multi bani acolo ce doresc sa manipuleze toata multimea de gameri, o mare parte vor migra in tabara Sony, isi vor aduce aminte de era fostului 360 precum niste memorii dintr-o epoca de aur, asta daca este sa dam crezare specificatiilor la zi despre next gen MS. Iar ca sa fie tortul complet mai vor sa impuna si ceva proiect care emite efecte in exteriorul tv in timp ce joci, again fail pt mine, blocarea jocurilor second - mega fail si cu mare impact negativ asupra intregii comunitati.

Normal ca marile companii vor consola nstop legata la net pentru a detine controlul, dar nu va tine. Propaganda ieftina in care niste tipe frumoase si mereu cu zambetul pe fata stau absorbite la xbox, nu tine la toti. Si chiar daca nu ar fi problemele enumerate mai sus, jocuri pentru lansare nu au cum sa fie mai bune ca si la Sony, nu sunt fanboy, dar prevad ceva titluri cu masini, poate un Fable mmo, si in rest mult Kinect sa ne faca pe toti sportivi si gameri in acelasi timp. RIP in peace MS, sper ca nu am fost offtopic.