Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
02-04-2013 15:18 #13970 SP
Senior Member

Originally Posted by
Bizzare
Saptamana trecuta, in zona in care locuiesc au fost caderi de tensiune si fluctuatii de curent (chestie destul de fregventa), in urma carora mi'a ramas xbox'ul cu "sechele" se inchidea si se aprindea cand vroia el si imi tot scotea discul din unitate optica. Intai i'am dat un clear cache, imi facea aceleasi figuri, am formatat hdd'ul si i'am mai dat un clear cache si si'a revenit.
Pe viitor as dori sa evit problemele de acest gen si sa'mi cumpar un UPS sau un Stabilizator de Tensiune, eu m'as orienta mai mult catre un UPS pt. ca are si baterie insa nu stiu daca UPS'ul ca si protectie este la fel de eficient ca un S.T. daca aveti careva astfel de protectii la pc sau consola as dori sa stiu: care din ele este mai eficient si de ce ?
Eu folosesc asa ceva : UPS si consola legata la el. Datorita bateriei stabilizeaza si tensiunea, aud din cand in cand cum cade curentul cateva secunde (licare aplica de pe tavan, iar un desktop vechi clantane sa-si dea rrestart) si cu consola nu am probleme. Un UPS este o investitie buna de viitor.