Quote Originally Posted by RaverX View Post
Stiu ca regulile de aici difera de cele de pe forumul "vecin", dar cand citesc ce scrieti voi aici... nu-mi place. Inteleg supararea si frustarea cauzata de chestiile astea, dar sa arunci asa usor cu negative nu mi se pare deloc ok, negativul ar trebui acordat doar cand sunt probleme grave (ai primit produs cu probelme si vanzatorul nu vrea sa remedieze situatia, n-a fost ridicat pachetul de la posta, etc).

Asa as putea da si eu cu negative la greu (si poate as mai si primi cate unul), eu am avut chiar situatii in care am fost rugat sa rezerv jocuri cateva zile, dupa care n-am mai primit niciun semn. Asa ca repet: ar trebui mai usor cu negativele. Parerea mea.
Tocmai de aceea sunt mult mai multi tepari si persoane neserioase pe celalalt forum,pentru ca nu se aplica masuri coercitive atunci cand vine vorba de tepari.Pe mine m-a deranjat faptul ca nu a avut bunul simt sa-mi trimita macar un mesaj, sa ma anunte ,ca nu mai vrea castile.Probabil daca nu-i trimiteam eu mesaj, nu avea de gand sa ma contacteze.