Quote Originally Posted by Hyp View Post
sa mor daca va inteleg...mentalitate tampita...de unde scoateti ideea ca e tipic de roman? stiti voi ce fac celelalte natii? si a doua la mana care e problema? nu inselam pe nimeni? comportament de snobism..sa cumperi la pret mare cand poti cumpara la pret redus. Nu inselam pe nimeni, sunt chestii din agreementul de playstation store...de a fi folosite pe 5 console..asa ca unde e problema ca sa fie cumparate impreuna? va rog sa va abtineti la offtopicuri tampite...consider in continuare ca e o initiativa ok [ normal ca altfel nu o executam] si la un calcul simplu...de genu daca am pune fiecare cate 20 de dolari [70 de ron aprox ..cat un joc ps3 pe disc vechi sau foarte prost] am strange 100 de dolari pe cont...bani de care am putea cumpara multe jocuri super tari
deci rog sa va abtineti si sa raspunda cine e interesat
cum spunea si bitza este nevoie de seriozitate...asta cer..si am pretentia sa mi se raspunda la fel , la urma urmei e in avantajul tuturor
Tot respectul, idee geniala! id messenger: geocioncan, da-mi add sa mai discutam pentru ca in principiu si eu as vrea sa iau parte