Culese din discutia privata cu un prieten imaginar pe nume Pafnutie, primele pareri:

Instant love....am jucat aproximativ 3 ore, am impresia ca sunt pe la capitolul 3. In primul rand cred ca te intereseaza atmosfera: este atat de pronuntata si lumea atat de coerent prezentata incat m-a socat, pur si simplu am uitat sa beau bere sau sa fumez vreo 2 ore. Am simtit ca sunt parte din mireasma aceea imbatatoare de inceput de sec 20.
Pentru o ora si ceva, n-ai nici o arma, nu tragi in nimic, esti un simplu observator dar modul in care au ales sa faca designul pentru partea aceasta a jocului este genial
Lumea e atat de vibranta incat devine apasator si la un moment dat, desi e soare si lumina din belsug, te simti on the edge. Ceva...ceva...se va intampla, nu stii ce, dar crescendo-ul este impresionant.
Mbuun… asta ca si imersiune si atmosfera - depaseste Bioshock 1 clar.
Daca ar fi sa descriu orientarea artistica, intr-un mod aproape hilar as incerca sa compar cu prima mea vizionare a Lord of The Rings 1. La ce ma refer? Este o pictura aproape suprarealista in miscare, fiecare cadru, fiecare coltisor este in asa fel construit incat iti vine sa pui wallpaper. Culori vibrante fara sa fie deranjante. Edgar dorea imersiune, o are.
Se comporta senzational pe PS3 din punct de vedere al frame-rateului, n-am intalnit nici un moment de sughit, iar tearing o singura data am observat dar pentru o fractiune de secunda, probabil unul neinitiat nici n-ar fi observat.
Din punct de vedere al controlului, este sublim, si call of duty poate lua niste tips and tricks. AI = nota 10, te flancheaza, se ascund, inconjoara cladiri sa-ti apara in spate etc.
Deci concluzia, muuuuuult peste asteptari, a gamer's game, d-ala de-mi aduce iar aminte de ce mai stau cu jocuri video la 33 de ani. Iar pentru faptul ca n-are multiplayer primeste 3 stelute in plus
De story nu ma pot atinge pe de alta parte, te-as spoilari si nu vreau dar pana si numele personajului iti face pielea de gaina - Booker!!! Voice acting apasator, exact ceea ce imi doream.