Sunt singurul care e dezamăgit de joc?

AI - destul de previzibil după vreo 10 encounters, toți au cam același mișcări, îți pui cursorul la câțiva centimetri mai la dreapta/stânga și îți vin direct pe vizor. Și, ca de obicei, mulți inamici sunt bullet-sponge, cea mai tâmpită cale de a face jocul mai greu.

Gameplay - din nou, dezamăgire. Armele sunt foarte unbalanced, după ce am găsit sniper rifle-ul nu l-am mai schimbat niciodată, pentru că e extraordinar de OP. Cu vreo 3 update-uri e overkill deja. În rest, shooting obișnuit, ba chiar slăbuț pe alocuri, deja devine plictisitor și previzibil când ți se aruncă unul după altul baddies care inevitabil sunt secerați. Bulină albă pentru Skylines, care mai condimentează starea generală de plictiseală.

Ca o notă pozitivă însă, voice actingul este genial, Booker e un personaj mult mai bun decât mă așteptam, partea vizuală îți scaldă retina, lore-ul jocului este minunat executat dar antagoniștii, în afară de Comstock, sunt foarte previzibili, iar jocul suferă extraordinar de mult de subdezvoltare, același lucru care a bântuit și Dishonored. Mi se pare prea rushed, prea scurt, lumea nu e la fel de dezvoltată precum m-a obișnuit The Witcher.

Văd de ce primește lauri, este un joc bun, dar nici pe departe material GOTY, cel puțin nu pentru mine. Dacă mai lucrau puțin la el, nu știu, măcar să te păcălească că nu joci un corridor shooter, era poate cel mai bun joc făcut în ultimii ani. Așa, sunt neimpresionat și... trist. Mă așteptam la ceva excepțional, dar am primit ceva bunicel, ruginit pe alocuri. Pur și simplu începutul este atât de diferit, de grozav față de restul jocului... parcă au lucrat 2 echipe diferite, cu alte mentalități și altă experiență. Mare păcat.