Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul joc devorat

1. #3209 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Fallout : New Vegas Complete Edition

+ Storyline
    + Grafica
    + Gameplay
    + Character customization
    + V.A.T.S.
    + Pip Boy-ul
    + Dialogurile
    + Alegeri la fiecare pas
    + Factiunile
    + Side quest-urile
    + NPC-urile
    + Wasteland-ul
    + Dimensiunile intinse
    + Armele
    + Anumite locatii
    + Companions
    + Yes Man
    + DLC-uri foarte bune
    + Atmosfera

- Loading screen-uri lungi
    - Bug-uri

Am reusit,in sfarsit,sa fac rost de Complete Edition-ul de la New Vegas. Jocul este spectaculos,chiar putin mai bun decat Fallout 3. Faptul ca e foarte colorat il face mult mai placut din punct de vedere vizual decat pe predecesorul sau. Povestea e impecabil realizata,doar ca,din cauza dimensiunilor mari,ajungi sa te ocupi foarte tarziu de ea. New Vegas a devenit,dat fiind numarul imens de ore din viata pe care mi le'a rapit,un fel de clona a lui Skyrim. Cu main quest-ul,majoritatea misiunilor secundare si DLC-urile,l'am terminat in 93 de ore. Toate cele 5 DLC-uri sunt foarte bune,ofera continut substantial si calitativ,exact ca cele ale lui Fallout 3. Ba unele din ele sunt foarte challenging,cu inamici puternici. Atmosfera e placuta,lipsind cu desavarsire sentimentul de depresie conferit de jocul precedent. In continuare,exista alegeri,exista dialoguri frecvent,avand astfel posibilitatea de a'ti modela tu insuti drumul prin joc. Factiunile au de oferit niste misiuni deosebit de interesante,iar date fiind conflictele dintre acestea,ai dificultati in a alege de partea cui vrei sa fii. De data asta,iti poti alege si tovarasi de drum,care se dovedesc a fi foarte utili in anumite situatii. Side quest-urile nu sunt nici ele de trecut cu vederea. Oricum,ajungi sa oferi chestiilor colaterale o gramada de timp si niciodata nu simti ca faci lucruri de umplutura. Nu exista banal in Fallout,din punctul meu de vedere.

New Vegas e fabulos. Nu exagerez,asta e cuvantul. Mie mi se pare un joc cu adevarat complet,iar daca nu ar fi avut bug-urile alea ATAT de urate,ar fi avut nota maxima de la mine.

9.5/10
    Attached Images Attached Images falloutban.jpg ws_fallout-_new_vegas_1920x1200.jpg fallout-new-vegas-wallpaper-2.jpg