Originally Posted by
galagan90
Mda, imi pare rau ca nu am putut sa imi joc meciul din seara asta, imi pare rau ca aveti niste concureti de c*cat, care NU sunt in stare sa dea MACAR UN PM ! SilviuGabriel nici macar nu a incercat sa ma caute, nu a incercat sa ma sune nu a facut NIMIC ! Iar eu sunt exclus, doamne ce fel sa castigi meciuri. Sincer, mi-e scarba de asa utilizatori, stia ca il bat si ca sa castige sigur nu m-a cautat, doamne ! Pentru toti cei ce nu stiu, pentru ca prietenii mei stiu am fost operat acum 2 zile la picior si nu sunt in cea mai buna conditie din viata mea, iertati-ma ca nu ma mai pot interesa de meciuri la fel de mult ca in campionatele trecute, dar, raman la parerea mea. Toti jucam FIFA de placere fratilor, dar, NU ASA ! Tu DonBassil nu puteai sa dai un semn? Mai e si baiatul tau, e doar un joc in numele lui Dumnezeu !
---------- Post added 28-04-2013 at 09:04 PM ----------
Nu cred ca am avut vreo problema cu vreun user in precedentele sezoane jucate aici, dar de data asta mi se pare absurd sa joci asa intr-un campionat. Daca ma suna 1 data ! Il sunam eu inapoi vorbeam sa jucam, macar un PM sa imi dea intram il citeam si intram sa jucam, doar ca sa nu ies din campionat, nu inteleg de unde atata rautate intr-un JOC ! Mereu mi-a placut sa ma joc, sa fiu competitiv, dar in ziua de azi nu mai ai cu cine. Spike, tot respectul pentru munca ta, ma retrag in liniste ca nu sunt binevenit aici. Am deranjat prea multa lume, noapte buna!