am dat de un site cu statistica pentru pro club la fifa 13
stiu ca este fvpa.co.uk un site bun de statistica pentru pro club unde e totul automat dar site-ul asta vp-arena.net are niste chestii diferite
are un player card:
-overall este level-ul in fifa 13
-pozitia este ce pozitie preferi sa joci
-in functie de ce ai facut in general in fifa 13,in clubul la care esti activ si h2h,primesti o valoare in euro
-culoarea card-ului o ai in functie de level si/sau valoarea in euro
la club au un game arena ce arata in timp real scorul(imediat dupa ce s-a terminat meciul,nu chiar in timpul meciului cred) si ce membrii au jucat cu ratingul din acel meci
naspa e ca trebuie managerul sau ownerul sa faca cerere in forumul lor ca sa-ti faca acest team card
prostie chestia asta ca nu este automata ca si player card
cum arata player card-ul meu fara pro club activitate(n-am nici un meci jucat in actualul club,asa nu imi apare sigla clubului si valoarea mi-ar creste la 600.000 euro,as fi gold)
Attachment 194245
my player card value ca nu am echipa de club pe site-ul lor ca sa pun link
Attachment 194248

acest site de statistica este foarte bun pentru ownerii/managerii de pro club fiindca arata cate meciuri au jucat membrii tai in ultimile 3 zile,ultima saptamana,ultimile 2 saptamani si total,average rating si valoarea lor in euro
au un suggestion thread unde unele sugestii chiar sunt implementate.deci un site care va oferi in timp si mai detaliat
aruncati un ochi