bayern a predat o lectie de fotbal anul acesta ! mie niciodata nu mi-a placut stilul de joc al barcelonei, practic era un antijoc, tineau de minge si o pasau pe lateral si in spate, ca la handbal, pana gresea echipa adversa si le oferea spatii de verticalizare. ati vazut aseara cat de bine s-a inchis bayern si ce potential aveau pe contra-atac? nu stiu daca ati observat, dar bayern a dat impresia ca poate inscrie cand vrea si ca nu o impiedica absolut nimic (bineinteles in afara de egoismul lui robben). nu mi-a placut bayern, nu sunt fan, nu-mi place fotbalul german, insa bayern chiar practica un fotbal modern, de calitate si extrem de atragator. acelasi lucru pot sa-l spun si despre BVB, real madrid nu a avut nicio sansa in fata ei, cel putin cu un antrenor ca mourinho care este obisnuit sa joace defensiv si sa joace pe contra-atac (sunt fan real madrid). locul lui este la chelsea, echipa potrivita pentru el sau inter . sper ca dupa sezonul acesta sa vad o alta fata a celor de la RM si o barcelona mai concentrata pe goluri, pe actiune si ocazii, decat pe posesie. sa fim seriosi barceloan a avut peste 65% posesie si totusi a pierdut cu 7-0... o infrangere foarte grea...