Quote Originally Posted by sollo View Post
eu mi-am spus opinia, nu am zis ca uncharted 3 e de kaka, am zis doar ca e sub uncharted 2, si ca este dezamagitor...
Nu chiar. Ai spus ca:

a fost/este foarte dezamagitor
Apoi spui ca:

PS: am vandut jocul, ca-l mai am de 2 ori, de la prieteni...
Si apoi...

bine ca l-am vandut, ca nu se merita sa-l tin pentru colectie
Deci l-ai vandut ca "nu se merita" sa-l tii pentru colectie, dar il mai ai de doua ori (de la prieteni).

Daca pun impreuna tot de mai sus eu ce sa cred? Sincer cred ca minti, poate nici n-ai jucat jocul. Sau l-ai jucat in 4 ore cum spui tu, caz in care ai facut o mare prostie, jocul asta trebuie savurat, nu terminat cat de repede posibil.

Si mie mi s-a parut Uncharted3-ul sub 2, dar nu cu mult, a fost stricat de unele capitole slabe si a fost mai inconsistent, dar ultimele capitole au fost superbe, aveam impresia ca ma uit la un film si ca doar "ajustez" putin actiunea. Dar de la faptul ca a fost un pic (sau chiar si mai mult poate pentru unii) sub U2 pana la a afirma ca a fost "foarte dezamagitor"... hai sa fim seriosi. Tu l-ai prezentat ca pe un esec urias, iar jocul e superb, insa nu poate fi perfect, nu?

Eu sper din tot sufletul sa continue seria si pe PS4 pe un engine nou, ca locatii si aventuri noi pot fi gasite din belsug. Iar pentru cei care se tem sa nu devina un nou CoD sau NFS am un singur mesaj: "Tomb Raider"