Single post: Uncharted 3: Drake's Deception
-
07-05-2013 00:15 #1293 SP
Senior Member

Originally Posted by
AizenKs
Eu astazi am cumparat jocul, nu inteleg de ce spune lumea ca este dezamagitor sau ca este mai slab ca si Uncharted 2, imi place mai mult ca si U2 si povestea pare mult mai interesanta, dar sunt doar la capitolul 9, nu pot sa imi dau cu parerea inca in totalitate.
In primul rand nu zice "lumea", pana acum un singur user a zis asta
Gusturile nu se discuta, pot sa inteleg chiar si pe unii care spun ca nu le place jocul. Dar cine spune ca i-a placut Uncharted 2 si nu i-a placut 3 are o problema grava (parerea mea).
Ah, mi-am amintit o faza care l-a deranjat enorm pe un prieten de-al meu, era tare suparat ca nu poate schimba "umarul" cand tragea. Pe mine nu m-a afectata asta, insa recunosc ca e un minus ciudat al jocului, poate au vrut sa-l faca mai dificil un pic, dar probabil pentru jucatorii inraiti a devenit frustrant.
Povestea a fost extraordinara, daca ti-a placut pana la capitolul 9 cred ca o sa fii foarte placut surprins mai incolo, jocul isi arata valoarea pe la mijloc, dupa capitolul 13-14 parca, nu mai retin exact.
La grafica a fost ok, dar mie mi s-a parut sub 2, decorul a fost mai incarcat cu obiecte, dar acestea au fost mai slab finisate, iar texturile mi s-au parut mai sterse fata de 2.
Per total eu zic ca a fost putin sub 2, dar mai bun ca 1, insa diferentele sunt mici. Oricum seria e o capodopera, o voi tine la colectie fara discutie - Explorer Edition-ul de la 3 va ramane virgin
si sunt 100% sigur ca odata (cand o sa am timp) o sa le joc iar pe toate. Sper sa apara o portare de la versiunea de Vita pentru PS4, un remake in rezolutie 4K ar fi ceva de vis...