Single post: Clubul PlayStation 4
-
13-05-2013 00:57 #1425 SP
Admin

Originally Posted by
tray
Pentru mine backwards compatible a ajuns o functie revolutionara la Playstation. Se pare ca 4 nu va fi.
Daca la PS3 au mai rezolvat (temporar) cu acel Emotion Chip, pentru compatibilitate PS2... la PS4 chiar nu ai ce sa le ceri. E pur si simplu alta arhitectura. E ca si cand ar fi trecut de la MacOS la Windows... Chiar ma gandeam, eu sa fiu in locul cuiva cu putere de decizie mare la Sony, ce as fi ales? Sa ramana backward compatible dar cu o arhitectura la care sa ma injure toti (si sa scot primul joc bun dupa un an sau doi de la lansare)... sau sa trec la o arhitectura unde sa pot avea un line-up bestial din day 1?
Avand in vedere pretul la care a ajuns un PS3 (si sigur o sa mai scada)... avand in vedere ca voi putea oferi jocuri PS3 via streaming... cred ca si eu as fi luat aceeasi decizie: arhitectura x86. Nu e in niciun caz o revolutie, ci o aliniere la "trend". Eu zic ca asta nu va insemna decat un lucru bun pentru noi gamerii.
Si sa fiu sincer... ma gandesc si la homebrew. Daca PS3 cu al sau Cell a putut sa ajunga atat de customizat... va dati seama ca PS4 (un semi-PC) va fi o nebunie pentru modderi? Si nu, nu ma refer aici la warez... ci la faptul ca vei putea transforma PS4 intr-o masinarie "tunata". I can only hope...