Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3800 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    This girl is Badass fan al luptatoarei JeeJa Yanin (
    ) dar sa-mi bag piciorul in acest film daca nu este cel mai fara poveste film pe care l-am vazut in viata mea 1/10 si nici macar scenele de lupta nu l-au salvat
    The Company of Wolves film cu varcolacii care incearca acelasi concept ca si Inception dream in a dream in another dream sau cum se zice povestea in rama (Povestirea în ramă aparține genului epic și este procedeul prin care una sau mai multe narațiuni de sine stătătoare se încadrează într-o altă narațiune mai amplă, care să le cuprindă în aceeași atmosferă epică, iar interesul se conturează asupra situației neobișnuite povestite și nu în jurul personajelor.) 9/10 singurul minus! WTF e cu sfarsitul ala?
    Ballistic Ecks vs Sever doi actori buni intr-un film prost conceput! Ca potential avea cu carul 2/10
    The Lords of Salem ideute bune, executare proasta (ca nu am inteles nimic din filmul asta) 3/10 diferenta ca la asta chiar m-am plictisit la un moment dat fata de urmatorul.
    The haunting of Conneticut 2 ideute bune, executare proasta 4/10 am fost mai interesat de asta decat de precedentul!
    THe Faculty se vrea o science fiction horror (cred) dar nu cred ca m-am plictisit la el sau am avut tendinta de-a da skip! 8/10 si e regizat de domnul Robert Rodriguez si are o groaza de actorii in el: Josh Hartnett, Elijah Wood, Shawn Hatosy, Jordana Brewster, Clea DuVall, Laura Harris, Robert Patrick, Bebe Neuwirth, Piper Laurie, Famke Janssen, Usher Raymond, Salma Hayek, and Jon Stewart.
    Boondocks Saints I/All Saints Day 10/10

OverNight documentar despre Troy Duffy si despre cum individul asta a creat Boondocks Saints 6/10 si sincer ma lasat dezamagit de putinele informatii pe care le aflii in timpul documentarului!
    Hansel & Gretel: Witch Hunters Ma asteptam ceva de genul Brothers Grimm dar ceea ce am primit pot spune ca a fost distractiv sa-l urmaresc 7/10
    Beautiful Creatures prima clona de Twilight care pot sa zic ca e mai digerabila! Sau poate eram eu destul de plictisit sa o apreciez 6/10
    Attached Images Attached Images badass.png 321_stacjakultura_1314977332.jpg 23.jpg 936full-faculty-poster.jpg haunting_in_connecticut_two_ghosts_of_georgia.jpg lords-salem.jpg boondock-saints1.jpg overnight.jpg hansel_and_gretel_witch_hunters_ver2_xlg.jpg beautiful-creatures.jpg