Imi pare rau sa o spun, dar cei de la Microsoft nu s-a impuscat singuri in picior cu Xbox One (Oh Jesus, am deja acasa un Xbox 1 - primul)... ci si-au amputat ambele picioare din start. Eu in acest moment nu am decat un singur cuvant pentru ceea ce se doreste a fi urmasul Xbox 360-ului: FAIL!

Deja incep si eu sa cred ca tipul din clipul de mai devreme, ca e doar un vis urat. Sper sa ma trezesc dimineata si sa aflu ca a fost o gluma proasta facuta de cineva de la Microsoft... Daca nu, atunci sa va asteptati de la mine sa cititi cel mai urat articol pe care l-am scris vreodata la adresa unei console.

Niciodata in istoria consolelor nu a mai reusit cineva "succesul" de a veni cu un hardware destul de bun (pt. ca totusi, e mai bun decat cel de Xbox 360)... dar sa-si bata joc de absolut toate celelalte elemente care fac o consola buna. Mesajul pentru mine a fost clar "screw the gamers & get as much money as possible!". Si nu pot sa nu remarc faptul ca EA a fost mana in mana cu Microsoft la partea asta.

Sa fie sanatosi. Banii mei nu se vor duce pe asa ceva.