Tai Chi Master Jet Li intr-un film dragut! Nimic special la el cum e de asteptat dar ma tinut ocupat
Movie 43 cred ca cel mai rahat posibil! Sa-mi bag pix-ul in priza ca nu cred ca am vazut un film mai prost ca asta!
Iron Monkey unul din filmele cu Donnie Yen care pot sa spune ca mi-a placut! Chiar interesant si scenele de lupta faine
Iron Monkey 2 In schimb sequel sa-mi dau o palma... al naiba de ciudat! Prea multe povesti incearca sa ne vare pe gat!
Twin Dragons Film cu Jackie Chan care pot spune ca nu e printre preferatele mele! Efectele sunt interesante pentru vremea aia![]()
dar nu e nimic special la el
Fast 6 Am intrat la film cu asteptari nu cine stie ce! Cred ca singurul motiv pentru care m-am dus la el a fost pentru cat fight dintre Gina Carano si Michelle Rodriguez!
Oh buna scena! Chiar mi-a placut. In rest filmul e mediocru dar sper ca urmatorul sa fie demential!
Warrior Daca ar fi un motiv pentru care m-am apucat de Muay Thai cred ca as putea sa zic ca Tom Hardy in acest film!![]()
cred ca singurul minus ar fi ca se termina brusc! Dar in rest acest film e langa Rocky
Sword of the Stranger o animatie din 2007 care vizual arata asa de frumos si scenele de lupta sunt incredibile![]()
The Shadow Primul Batman in opinia mea! Chiar nu aveam vreo asteptare de la film dar am fost foarte placut surprins de dansul!
12Rounds Reloaded nimic special ca si prima varianta! Dar parca Cena era mai carismatic. Dar film de actiune si cam atat![]()