I love this forum!

Am o gramada de povesti de genu...dar va voi spune-o pe cea mai recenta. Si apoi un bonus
(rog scuzati greselile , multumesc anticipat)

Acum 3 luni eram in autogara din Sibiu , asteptandu-mi autocarul ce avea sa vina abea la ora 14:30.
Ca deobicei, cu tigarea in bot , castile pe urechi , ghiozdanul la picioare , ma asez pe banca.
{-----------X-} (estimare a bancii si locului unde stateam eu)

Mie deobicei imi place sa ma asez pe marginea bancii pentru a nu incomoda lumea.
La un moment dat se aseaza o domnisoara de 20-22 de ani , bruneta , par lung , imbracata elegant pe banca unde stateam eu.
{-------Y---X-} ( Y= domnisoara X = Eu)

Ma uit inspre ea curios , si observ ca si ea la randul ei ma analiza. A zambit subit si apoi si-a bagat nasul in geanta ei de unde si-a scos telefonul.
Eu cu castile in urechi , tot schimbam melodiile , mai aprinsasem vreo 2 tigari , timp in care ea conversa la telefon.
Apoi subit s-a ridicat de pe banca si-a luat bagajele in mana si a pornit sa le salute pe niste (posibil) prietene de-ale ei la 5 metri mai departe de banca. Eu tot cu castile in urechi , dar am observat toata conversatia dintre ele , pareau a fi colege de facultate. Insa ele urmau sa calatoreasca spre alt oras.
Intre timp , un "nene" mai din mediul rural al Sibiului mi s-a alaturat pe banca. Eu tot in locul meu eram...alta tigare, alta melodie.
{----Z-----X-} (Z=nenea , X = Eu)

Tipa revine la banca dupa ce colegele ei au urcat in autobuzul lor. Si s-a asezat din nou pe banca, de data asta intre mine si "nenea" , la o distanta foarte mica intre mine si ea...dar mare intrea ea si "nenea"
{----Z---Y-X} (Z= nenea . Y = domnisoara , X = eu) - ok...this is gettin' awkward.

Nu am nimic cu nimeni , dar era muuuult prea aproape! Nu sunt un mare maestru in arta flirt-ului, si nici nu stiu sa agat fete.
Putin jenat de situatie imi scot telefonul sa ma joc pe el. Imi vad de treaba mea vreo 10 minute. apoi ma plictisesc. Nenea-ul care era pe banca plecase deja spre autobuz.
{-------Y-X}
Domnisoara tot acolo era , inghesuindu-ma parca . Scoase si ea telefonul si se juca "Frut Ningea" . Cu coada ochiului m-am uitat sa vad cat de haotic putea sa dea cu degetul...in loc sa joace corect! Am vrut sa ii spun "nu asa joci pentru scor"...dar m-am abtinut.
Am mai stat 5 minute , apoi m-am ridicat...deja inghetasem acolo de frig si ma plictisisem sa stau jos... Nici doua minute nu au trecut de cand m-am ridicat , ca a si sosit autobuzul...

Domnisoara cu pricina...a urcat in acelasi autobuz...a urcat inaintea mea , si s-a asezat pe locurile din fatza. Dupa ce mi-am platit biletul , m-am uitat sa vad cat de aglomerat e autobuzul, domnisoara m-a observat , a schitzat un zambet , insa eu am trecut pe langa si m-am asezat exact in spatele ei.

Regret ca nu am mereu curaj sa fac eu primul pas...sunt un tip mai timid.
Dar niciodata nu am ignorat o persoana care a intrat in vorba cu mine.


Bonus*

Eu si inca 3 amici acum 2 veri , ne-am decis sa jucam pokemon..eu aveam vreo 3 GBA-uri ,4 casete cu pokemon gen 3 si link cable. pe care bucuros le-am impartiti cu ei.
Intr-o zi , ne-am hotarat sa mergem la piscina sa ne mai bronzam nitzel. Ne-am luat si gameboy-urile cu noi sa avem ce face pe plaja.
La piscina era foarte putina lume (max 7 persoane -fara noi) .
Inotam noi ce inotam , apoi vedem un grup de 4 fete (17-18 ani) cum isi intind prosoapele la 2-3 metrii de-ale noastre. Noi le observam , dar nu le bagam in seama.
Toate cele bune , tipele cu bronzatul , noi cu balacitul...

Ne intoarcem noi la prosoape , ne aprindem o tigare, schimbam niste priviri cu domnisoarele. la care unul din prieteni mei uimit striga :"Frate! Am cartile de Duel-Master! Hai sa jucam!" ; noi ceilalti :"DA!!!"
Doi jucau DuelMasters iar ceilalti doi se jucau pe GBA-uri...
Tipele si-au luat prosoapele si s-au mutat la vreo 10 metri mai incolo...noi am observat abea dupa 2-3 minute.

cel mai "NERD" moment al grupului nostru...