Single post: Clubul Xbox One
-
Member

Originally Posted by
Dj Mo
Serios? Este o consola portabila si nu stiam eu? Are vreun buton magic si se face mai mica? Eu nu va inteleg mai oameni buni. De ce pisici va mai duceti la plimbari daca voi va ganditi ca atunci cand ajungeti acolo, sa butonati de zor?
Imi place de tine cum exagerezi asa si mai ales cum ne scrii acelasi lucru in n posturi. Sa inteleg ca gandirea ta este asa: Pleci in concediu 2 saptamani si atunci cand revii constati cu stupoare ca nu mai poti folosi consola deoarece nu si-a facut online check la 24 ore. Iei una bucata consola si o arunci.
Pai nu are nicio legatura cu discutia de aici daca este o consola portabila sau nu sau cu ce fac eu sau altcineva in plimbari. E total off-topic.
Ideea e ca este o cretinitate sa dai banii pe ea si indiferent unde esti ,dar nu ai legatura la internet ,ea NU ITI FUNCTIONEAZA. Nu de asta o cumperi, sa functioneze? Asta ma deranjeaza ca si idee. Eu am trecut de varsta in care iau consola dupa mine, dar totusi ideea m-ar seca. E o limitare idioata care nu-si are rostul. Sau daca gasesti tu o explicatie plauzibila te ascult cu placere.