Quote Originally Posted by joy008 View Post
Daca o sa se duca la OPC,o sa-i spuna ca ei nu au ce face deoarece ei nu se ocupa cu expertize tehnice. Iti spun asta pentru ca si eu am patit-o cu o placa video. O sa-ti zica sa te duci la un service autorizat,sa faci acolo o expertiza,pe banii tai,si pe urma sa-i dai in judecata pe cei de la magazin.
mama ei de romanie , mama lor de " experti " de la service. s-a ajuns in stadiul in care ne e frica sa crape un bun in garantie? adica trebuie sa fac reclamatii la OPC si sa trec prin procese doar pt a mi-i se schimba televizorul? toti cretinii necalificati care nu pot lega 2 vorbe sunt angajati. nu ma refer doar la departamentul de electronasnice, majoritatea acelora care ofera servicii, incepand de la jandarmi,chelneri,curieri, controlori, etc sunt niste marlani si niste impresari gata sa faca ..... cat mai putine ..... cat mai lejer(prost) posibil, ca sa isi ia leafa . TRAIASCA romania !

P.S. La Panasonic si Sony de cate ori am avut nevoie, au venit si l-au luat de-acasa... sau au trimis la mine un depanator. Acum nu stiu daca e o anumita dimensiune de la care vin ei la tine, sau daca la Samsung e tot asa. Bafta oricum ! Keep us informed