Single post: Microsoft omoara gamingul?
-
Member
Probabil asa s-a gandit Mircosnoft sa se revanseze fata de useri c-au scos o generatie de console scumpe cu un defect major, si ma refer aici la ylod. Pe langa serviciul online disponibil exclusiv cu plata, care mi se pare o poponareala prin excelenta, s-au gandit sa mai ingradeasca niste drepturi si avantaje ale gamerului. Eu sunt detinator de PS3 si nu dau gratuit in XBOX, dar microsoft o cam da in bara de ani buni si cam in toate domeniile, si totusi prospera pentru ca oamenii consuma produsele lor, asa defecte cum sunt. De la anunt si pana la release mai dureaza, si e posibil sa-si schimbe optica datorita opiniei publice, sau poate nu si-o schimba, si-atunci e posibil sa le scada vanzarile dramatic. Pana la urma nimeni nu te forteaza sa-ti cumperi X1, doar pentru ca ti-a placut 360, cand stii deja ce te asteapta. Tot timpul va exista o alegere care poate fi facuta, fie ca se numeste high-end pc, gaming laptop, PS4, Nintendo sau stiu eu ce alte gaming gadgeturi mai apar pana atunci.