Single post: Ultimul joc devorat
-
08-06-2013 22:44 #3247 SP
Senior Member
Crysis 3 @PC:
+grafica, normal grafica nu este un criteriu important pentru mine dar aici a imbunatatit mult experienta, superba lumea creata de Crysis 3, superba, calitatea si detaliu se observa mai ales la caractere (Psycho in special), sunt foarte placut impresionat ce au facut la acest capitol.
+caracterele, pe langa trasaturile grafice impresionante, voice acting-ul si animatiile au fost deasemenea de o calitate foarte buna, dand viata caracterelor si ajuntand mult la immersion, sunt unele din cele mai reusite caractere parerea mea.
+Profet, a devenit unul din caracterele mele favorite din gaming.
+selectia de arme, nu am fost dezamagit deloc si mi-a placut sa le fosesc in special mi-a placut bow-ul cu selectia lui de munitie si aditia baionetei.
+Control Layout perfect pentru maneta de 360, foarte comfortabil si usor de folosit, imediat m-am obisnuit cu el.
+aditia hacking-ului.
+tragi direct cu una din cele mai mari si distructive arme din gaming, mai mult nu spun ca atunci ar deveni spoiler
.
+Ending-ul mai ales locatia
.
+boss fights.
+soundtrack-ul foarte impresionant, unul din cele mai bune a imbunatatit cu mult experienta.
+povestea, a fost chiar buna, impresionanta chiar pentru un shooter.
-sincer parca ar bow-ul a avut prea putina munitie (ma refer la cantitate)...
Mi-a placut foarte mult acest joc si aceasta serie, ca serie a devenit a doua favorita a mea (prima find ME), ca shooter este favoritul meu. Vorbind de ME am observat ca sunt cateva asemanari intre ele
.