Pana la urma am renuntat la ideea de trabuc si pipa si am zis sa incerc modelul Dura-C de la Janty. Conceptul mi s-a parut interesant datorita acelui buton care poate controla intensitatea.
Am sunat azi dimineata la ei. Mi-a raspuns un tip tare de treaba prin care am dat si comanda, care a constat din:
Atomizator DURA / DURA-C - 50 RON
Incarcator Priza - 30 RON
Acumulator DURA-C - 60 RON
Pachet Rezerve DURA / DURA-C CAPSUNI HIGH - 25 RON
Total - 165 RON
Daca cumperi tigara pe piese, poti iesi la un pret chiar decent

Boooon, am terminat cu comanda si pe la ora 4 mi-a venit la poarta (livrarea fiind gratuita si destul de rapida). Am primit componentele intr-un plic, impreuna cu factura (care se pare ca joaca si rol de garantie in momentul in care cumperi piese de schimb

).
Ajuns acasa, am asamblat tigara. Spre surprinderea mea, arata diferit fata de cea din poze (atomizorul nu are acea parte aurie - vezi pozele atasate), lucru care m-a deranjat. Am trecut peste treaba asta si am incercat sa trag. Nu a mers (da, am tinut apasat pe buton). Am avut impresia ca e de la baterie. Am lasat-o o ora la incarcat, apoi am incercat sa trag si acelasi rezultat. Surpriza: atomizorul era mort. Am sunat la ei si mi-a raspuns acelasi tip care m-a asigurat ca maine cineva va veni sa o schimbe. Ceva ma face totusi sa ma indoiesc de treaba asta..
In alta ordine de idei - am incercat un cartus pe o alta tigara electronica. E-lichidul este chiar gustos :X
O sa revin maine cu alte impresii dupa ce primesc noul atomizor.