Single post: PlayStation 4 nu restrictioneaza jocurile second hand si nu este always-on
-
Senior Member
este posibil si asta..dar atat timp cat pe site-ul oficial MS apare scris negru pe alb toate acele conditii ptr a utiliza used games iar sony a spus ieri ca nu va bloca used games deloc este normal sa existe entuziasmul asta....eu ma bucur acum desi s-ar putea sa ne-o traga si sony..dar oricum..ce-am avut si ce-am pierdut ?intotdeauna exista PC-ul ca back-up
e3 was all about games..iar cele mai multe dintre ele vor veni si pe PC(witcher 3,thief etc)
as spune si ca prostul invata din greselile proprii(MS a trebuit sa faca praf conferinta din 21 mai ca sa-si dea seama de gafa) iar desteptul din greselile altuia(sony a entuziasmat oamenii doar prin "noi nu vom face ca ceilalti,nu vom impune x si y restrictii)...ramane de vazut cat de destepti sunt si cat de departe vor merge..

Originally Posted by
monstrul
odata ce vor aparea detaliile referitoare la politica de used games si ce o mai tine ascuns sony cred ca se va putea face o comparatie clara intre cele 2 sisteme
sincer nu cred ca vor aparea alte detalii pana la lansare..va fi surpriza la cutie..
cred ca sunt constienti si ei ce val de ura vor declansa daca se intampla asta..