Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
insa eu sunt curios de un lucru..ceva ce sony pana acum n-a spus...PS4 are tehnologia necesara ptr a impune acele restrictii pe care le impune microsoft..sau e la latitudinea publisherilor sa gaseasca metode prin care sa blocheze used games&stuff
Nu au vorbit despre asta din pacate, oricum eu tin sa cred ca in urma reactiilor de la conferinta Sony cand s-a vorbit despre used games publisherii si Microsoft se vor gandi de 2-3 ori mai mult daca sa implementeze sau nu DRM, cel putin in primul an de lansare cred ca nu vom avea asa ceva. Iar noi putem vota la randul nostru cu portofelul daca vrem sa le cumparam jocurile cu DRM sau nu, stiu usor de zis greu de facut,mai ales daca e un joc f bun,dar om trai si om vedea.
Oricum pe mine nu ma prea intereseaza asa tare lucrul asta, eu am postat mai mult de info pt cei care is mai interesati. Eu daca vad un joc care imi place foarte mult mi-l cumpar si gata, odata traiesc ce mama naibii, schimburi nu prea fac, jocuri nu cumpar asa multe, sa-mi deie jocuri bune care sa-mi placa si I'm a happy gamer.