Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3846 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Man of Steel (aka Shaky Camera Movie) 6/10

+ flashback-urile sunt geniale si asta pentru ca Camera sta locului si ai ocazia sa vezi niste imagini foarte frumoase
    + Tipul care joaca pe ZOD (Michael Shannon) mie mi s-a parut foarte bun ca personaj negativ
    + Costumul arata mai bine decat ma asteptam
    + Povestea in sine, mi s-a parut destul de buna! Desi persoanele cu care am fost nu prea au fost incantate de schimbarile pe care le-a suferit povestea lui Superman
    + Kevin Costner
    + armurile din film mi se par foarte fain realizate
    + Antje Traue Doamne ce buna era tipa si speram sa primeasca un rol mai mare in acest film dar na! Cat a aparut pe ecran mi-a delectat ochiisorii

Si acum cu minusurile:
    - frate camera nu sedea locului ca sa ne delectam si noi ochii cu scenele, se misca prea mult si focusul era in ____ cu liftul. asta ar fi cel mai mare minus posibil din film
    - prea multe personaje care nu fac absolut nimic! sau nu au nici cel mai mic motiv sa fie in acest film
    - Amy Adams as Lois Lane! Nu mi-a placut de ea in film, fiindca nu stiu mi s-a parut ca are personalitatea lui Mary Jane Watson
    - Filmul e 143 minute dar consider ca putea fi mai scurt
    - FOCUS GODDAMMIT!
    - ce dracu e asa de greu sa pui camera in o proteza si sa o lasi sa filmeze de la distanta fara sa se miste ca dracu sa o ia ca scenele de lupta sunt asa de blurii si de miscate ca daca esti beat iti vine sa vomiti! OBOSITOR si a stricat filmul pentru mine

Concluzie: Aveam asteptari foarte mari de la acest film. Unele din ele au fost atinse, (enjoy this movie I have) dar sincer nu s-a meritat sa dau 59ROn pe bilet!
    Attached Images Attached Images new-20man-20of-20steel-20poster.jpg