@zino - nu stiu daca l-as purta eu neaparat, in cazul de fata ma interesa ce le sugereaza celorlalti. E un tricou mai nesmtit la prima vedere, desi nu asta e intentia lui neaparat. Momentan stiu ca zice ceva de genul "bleah, mi-e scarba de tine privitorul/ce plm te uiti la mine ca imi provoci greata/limbaj "colorat"/uracios etc.
Intentia insa ar fi alta - si anume gustul a ceva bitter/sour/sweet [gen gumele alea de mestecat amare/acre si dulci in acelasi timp daca stii la ce ma refer, ori ceva gen skittles sour sau chiar gustul unei lamai/grefe ori alt fruct de genul asta etc]. Gustul ala ft puternic care te scutura de iti ajunge pana in maduva spinarii si iti face si parul sa se ridice pe tine. Desenul l-am pus acolo sa incropesc ceva, si stiu ca nu e chiar potrivit pentru ceea ce am avut eu intentia sa exprim[e prea dur si duce cu gandul imediat la altceva]. Ar trebui facut ceva mai reprezentativ care sa si rezoneze cu ideea respectiva si sa fie mai haios eventual.
LE: exemplu de reactii ala warhead candy

---------- Post added 16-06-2013 at 08:50 PM ----------

@predator - primim, primim, cum sa nu
Nu arata rau desenele. Sunt curios cu ce le-ai facut? Primul pare a fi ceva creion, dar la urmatoarele nu imi dau seama exact.