It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D
@zino - nu stiu daca l-as purta eu neaparat, in cazul de fata ma interesa ce le sugereaza celorlalti. E un tricou mai nesmtit la prima vedere, desi nu asta e intentia lui neaparat. Momentan stiu ca zice ceva de genul "bleah, mi-e scarba de tine privitorul/ce plm te uiti la mine ca imi provoci greata/limbaj "colorat"/uracios etc.
Intentia insa ar fi alta - si anume gustul a ceva bitter/sour/sweet [gen gumele alea de mestecat amare/acre si dulci in acelasi timp daca stii la ce ma refer, ori ceva gen skittles sour sau chiar gustul unei lamai/grefe ori alt fruct de genul asta etc]. Gustul ala ft puternic care te scutura de iti ajunge pana in maduva spinarii si iti face si parul sa se ridice pe tine. Desenul l-am pus acolo sa incropesc ceva, si stiu ca nu e chiar potrivit pentru ceea ce am avut eu intentia sa exprim[e prea dur si duce cu gandul imediat la altceva]. Ar trebui facut ceva mai reprezentativ care sa si rezoneze cu ideea respectiva si sa fie mai haios eventual.
LE: exemplu de reactii ala warhead candy
---------- Post added 16-06-2013 at 08:50 PM ----------
@predator - primim, primim, cum sa nu
Nu arata rau desenele. Sunt curios cu ce le-ai facut? Primul pare a fi ceva creion, dar la urmatoarele nu imi dau seama exact.