Single post: Mii plaza puzzle panels si propuneri pentru street pass in Bucuresti

1. #27 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Eu am luat 5 pătrățele din Luigi's Mansion 2 și unul din Star Fox 64 3D
    Repet: pentru mine e premieră chestia asta cu Special Miis și pătrățelele roz și ne având cu cine face Street Pass aici la mine în Baia Mare...zestrea mea e egală cu zero
    Încerc să profit la maxim de ocazia de a fi la București pe 25-26 iunie pentru a mă întâlni cu cine dorește dintre fanii Nintendo pentru a schimba din ce avem și a socializa.
    Tratați-mă ca pe un Englishman in New York, poate o să trebuiască să faceți voi un efort de a veni mai aproape de mine deoarece eu nu cunosc orașul (așa de bine) și depind aproape total de cumnatu-mio în ceea ce privește deplasarea la diferite locații.
    Eu mă duc la un concert ce se ține la Sala Palatului marți seara, o să îl rog pe cumnatu-mio să mă ducă la un Mall (unul cu trei litere...AFI parcă..sau spuneți-mi voi unul mai OK) unde să ne întâlnim. Ajung marți dimineața, de acolo sunt practic dispus să mă întâlnesc cu oricare dintre voi
    Numai să ne hotărâm la o locație. Mie mi indiferent care, numai să fie accesibil.
    Attached Images Attached Images 2013-06-18-22.50.34.jpg 2013-06-18-22.51.04.jpg