Quote Originally Posted by rodarkone View Post
si 2 ...
Tati, esti saracut rau

Cred ca sefii pe Romania sintem eu cu Raf, Anduthebest( care detine acum consola mea secundara cu mii de streetpassuri la activ) si inca un prieten din Drumul Taberei care a tot facut street pass cu noi.

Noi am reusit sa ma completam vreo doua paneluri cu ocazia E3, prin munca titanica ce e drept.
S-a procedat la urmatoarea manevra: ne-am vorbit intre noi sa luam fiecare alta piesa.....ceea ce a fost destul de complicat, fiind in total 4 console.
In plus, am avut acces la doua console pe care le tot resetam si din cand in cand venea unul dintre mii-urile speciale cu paneluri pe alese si toate piesele roz. Ca idee, un ciclu de-asta de resetare si de cules piesa roz dureaza un 15 minute.....deci numai niste sandilai ca noi erau in stare de asa ceva )))))
Ca sa nu mai spun ca eu cu Raf ne-am pus ambitia sa facem achievmentul de 100 street pass in one day, tot prin restarea a doua console, de cate 50 de ori fiecare. Eram cu pix si foaie in fata, ca sa nu pierdem sirul )))))))))))

---------- Post added 19-06-2013 at 08:12 AM ----------

Quote Originally Posted by Bodolay Botond View Post
Eu am luat 5 pătrățele din Luigi's Mansion 2 și unul din Star Fox 64 3D
Repet: pentru mine e premieră chestia asta cu Special Miis și pătrățelele roz și ne având cu cine face Street Pass aici la mine în Baia Mare...zestrea mea e egală cu zero
Încerc să profit la maxim de ocazia de a fi la București pe 25-26 iunie pentru a mă întâlni cu cine dorește dintre fanii Nintendo pentru a schimba din ce avem și a socializa.
Tratați-mă ca pe un Englishman in New York, poate o să trebuiască să faceți voi un efort de a veni mai aproape de mine deoarece eu nu cunosc orașul (așa de bine) și depind aproape total de cumnatu-mio în ceea ce privește deplasarea la diferite locații.
Eu mă duc la un concert ce se ține la Sala Palatului marți seara, o să îl rog pe cumnatu-mio să mă ducă la un Mall (unul cu trei litere...AFI parcă..sau spuneți-mi voi unul mai OK) unde să ne întâlnim. Ajung marți dimineața, de acolo sunt practic dispus să mă întâlnesc cu oricare dintre voi
Numai să ne hotărâm la o locație. Mie mi indiferent care, numai să fie accesibil.
AFI PALACE e perfect ca loc de intalnire, incercam sa aducem 4 console pentru un streetpass mai serios