Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Daca iti faci atatea griji intr-un joc de ce upgrade-uri sa faci, nici nu vreau sa stiu in realitate cum iei o decizie.

Adica jocul te incurajeaza sa joci cu alte arme si sa incerci abordari noi, dar tu nu, vrei la fel cap-coada. Si te mai miri ca nu ti-a placut. Du-te la un COD, acolo poti juca cu aceasi arma constant. Nici nu iti faci vreodata griji de munitie. Dar stai, ca te-ai sucit:

Mai devreme parca te plangeai ca nu ai gloante... Deci ai sau n-ai gloante?
Nu m-am sucit. Citeste din nou. Am gloante pentru TOATE alte armele pe care nu le folosesc. Problema mea e cu armele cu care joc. Adica armele care imi plac.

Nu vreau sa fiu incurajat sa joc cu alte arme. Nu imi plac alte arme. E o diferenta intre a incuraja si in a forta.

Abordari NOI existau ... in Bioshock 1. Aici nu. De ce nu ma incurajeaza jocul sa incerc chestii noi, tactici noi... lucruri diferite. Faptul ca incearca sa ma "incurajeze" sa incerc alte arme noi (dupa cum zici tu) e un rahat. Incerc armele de unu singur. Ma opresc la cele care imi plac. Nu vreau sa fiu fortat sa "incerc" alte arme.

Imi place cum unii incearca sa poarte discutii folosind argumente gen "Du-te la COD". GG you won!