Single post: BioShock: Infinite
-
Member

Originally Posted by
Tudoran
ok, ok. De asta imi era mie teama: ca se va certa lumea si unii vor repeta aceleasi chestii care au mai fost spuse deja. Singurul motiv pentru care m-am bagat a fost pentru ca mi s-a parut ca ai fost un pic cam dur cu acest joc, fara sa justifici prea multe chestii. Eu apreciez ca ti-ai sacrificat din timp ca sa imi raspunzi la fiecare observatie a mea. Nu sunt de acord cu toate (defapt nu sunt de acord cu aproape nimic) dar asta e. Gusturile nu se discuta. Ce mi se pare mai interesant e ca la review-ul tau mai multi oameni considera ca jocul e incredibil de prost, overhyped si overrated. Se pare ca e la moda sa fi hipster si sa consideri ca ce e bun e defapt un rahat (mai era un tip care sustinea ca atat Bioshock Infinite cat si Last of Us sunt niste porcarii... un lucru destul de greu de crezut). Dar din nou "gusturile nu se discuta".
Ce ar fi dragut e sa incetam cu cearta si sa postam chestii mult mai utile tuturor (stiri, guide-uri, concept art etc) in loc sa ne tot jignim. Eu abia astept sa am destul timp sa ii acord ca sa incerc sa gasesc toate voxophone-urile, upgrade-urile si sa inteleg si mai mult despre poveste. Fiecare joaca ce vrea. Stay safe and game on, CG!
p.s. abia astept urmatorul DLC in caz ca vor face asa ceva si in viitorul apropiat sper sa cumpar si celelalte jocuri din aceasta serie.
Ye probabil ca puteam sa fiu ceva mai casual cu review-ul. O sa vad pe viitor.
Faza e ca nu am fost dur ca sa fiu "hipster" sau "hater". Pur si simplu au fost niste aspecte care nu mi-au placut si a trebuit sa le spun. Nu e asa "perfect" cum zice lumea.
Cat despre alte jocuri cu "note mari", am jucat multe, unele chiar mi-au placut foarte mult, exemplu recent "The Walking Dead". Nu am o problema cu notele ridicate asupra jocurilor care reusesc sa te integreze bine cu tot jocul si nu doar cu anumite aspecte alte jocului.
Si ca fapt divers sunt convins 100% ca multe din acele reviewuri de 10/10 au fost cumparate. Nu ai cum sa neglijezi aspecte importante din joc doar pentru ca altceva e misto sau interesant.