Single post: BioShock: Infinite
-
Member

Originally Posted by
AlanPoe
Raspund strict in numele meu (de altfel nici nu m-am "luat" de el, argumentul meu este pe o pagina sau doua in urma): una e sa spui "nu mi s-a parut un joc stralucit/ nu mi-a placut" si, eventual, sa mai aduci si argumente si alta e sa spui "nu e bun pentru ca n-are boss fights/ nu e bun pentru ca nu ma lasa sa pastrez arma care-mi place si nu pot tine decat doua simultan" (ca 99% dintre shooterele moderne). Mai si declara ca e job-ul lui sa face review-uri desi este evident ca nu intelege care este scopul unei recenzii.
Am explicat mai multe lucruri care nu mi-au placaut la BioShock Infinite si nu doar acele limitari. Boss Fights le-au mentionat alte persoane, eu n-am simtit ca ar fi existat boss fights, iar alea care jocul ti le introduce ca si boss fights nu sunt boss fights. Am explicat deja de ce.
Scopul meu cu acel "review" e sa explic ce e jocul si sa-mi spun parerea personala, subiectiva... A MEA.
Nu cred c-a avut nimeni nimic cu el pentru ca nu-i place jocul si ca si-a spus parerea, ci doar pentru ca primul lui post aici pe thread a fost un troll ("jocul e praf". Punct.) iar in al doilea post foloseste argumente absurde. Dar sunt de acord cu el. Max Payne 3 este un third person shooter care este un mai bun first person shooter decat Bioshock Infinite
Third Person Shooter sau First Person Shooter aproape aceasi chestie. Aproape. Ma refer la integrarea pe care jocul o face cu alte elemente pe care le are. Mi-a placut oricum ca ai gasit acest punct foarte important pe care trebuia sa-l specifici.
PET: are you... russian? Sincer, este si motivul principal pentru care prefer sa citesc un review decat sa ascult pe cineva masacrand limba engleza (sau orice limba, for that matter).
Referitor la ce ai incercat sa spui... eu am oprit clip-ul in momentul in care ai spus ca "I didn't liked Bioshock 1... Bioshock 2 i didn't even tried to play". No offense, dar e ca si cand ai recunoaste din start ca va fi un "biased review", prin urmare tot ce a urmat a devenit irelevant. Sorry...
Nu nu sunt rus. Fac in engleza pentru ca vreau sa lucrez la engleza mea si in ultimii 3 ani de cand am inceput sa fac asta mai exclusiv am progresat mult. Eu am luat Bioshock Infinite pentru ce este. Jocul in sine. Fara asteptari. Fara istorie. Fara ce a fost Bioshock 1 fara ce a fost Bioshock 2. La finalul reviewului explic ca dupa ce am jucat Infinite am ajuns a apreciez mult mai mult Bioshock 1 un joc care iti da decizii si te pune in diferite ipostaze, Infinite nu. Alta problema pe care o am cu jocul.