Single post: Mii plaza puzzle panels si propuneri pentru street pass in Bucuresti
-
Junior Member

Originally Posted by
anduthebest
Vezi gecko, toti te suspecteaza de ghidusii

. Macar l-ai lamurit pe om. Vezi ca ai uitat de manevra cu resetatul consolelor. Te las pe tine sa o explici, cum u ai brevetat-o.
Manevra cu resetarea consolei e urmatoarea:
Ai doua console si pe una doresti sa faci street pass cat mai mult pentru a avea multe mii-uri in plaza si a primi unele achievmenturi.
Consola secundara se reseteaza, se face un mii pe ea, se activeaza functia street pass si asa ai facut primul street pass cu consola principala. Eventual te poti alege si cu o piesa de la un puzzle panel pe care nu il ai, ocazie cu care ti-ai imbogatit colectia de paneluri cu inca unul.
Se da reset la consola secundara din nou si se face aceeasi procedura. Consola principala va interpreta ca s-a intalnit cu o alta consola, nu cu aceeasi....si nu mai e nevoie de acel timp de asteptare de 8 ore.
Pentru cei interesati, e un achievment de 100 street pass in aceeasi zi. Acesta se poate face doar prin resetarea non stop a unei console. Eu am facut acest lucru prin resetarea a doua console, scurtand la jumatate timpul. Mi-a luat cateva ore bune dar am achievment cu care nu se pot mandri nici multi locuitori din Japonia
)))