Rcomandati-mi si mie va rog un soft de VPN din Google Play care chiar sa functioneze (si sa fie free). De cand au blocat faza cu change country store... ma chinui pe store-ul din Romania unde sunt niste top-uri masacrate (nu mai zic de aplicatii si jocuri care nu exista). Am incercat vreo 20 de apps de VPN/Tunneling din Store si nu mi-a mers cu niciunul

---------- Post added 27-06-2013 at 21:15 ----------

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Si alta chestie tampita, as zice eu, este faptul ca mereu ai bara cu linkul in susul paginii, iar ala e spatiu pierdut. Pe telefoane se mai ascunde, iar aici nu. Si ecranul nu e imens incat sa zici ca nu conteaza.
Vezi ca daca pui Google Chrome beta (din Play Store) bara cu linkul de sus are auto-hide. De asemenea, eu am rezolvat partea cu meniul de Home/Back de jos cu o aplicatie numita Ful!screen (iti face 2 butoane in colturi, pe care poti seta ce sa faca, sa deschida meniu radial, sa faci swipe, etc...). Ba mai mult, iti ascunde inclusiv Notifications bar-ul, astfel incat in orice aplicatie sa folosesti tot ecranul.
Alta problema e auto-brightness, care nu stie ce vrea. Desi e bezna in camera, luminozitatea ecranului se schimba la cate 10 secunde, desi nu aprind niciun bec sau ceva de genul asta. Devine enervant, si atunci trebuie sa opresc auto-brightness ca sa reglez manual ce nivel de luminozitate vreau.
Da, si la mine e fail Auto Brightness-ul. O sa caut o aplicatie mai desteapta (stiu ca pe S4 gasisem ceva interesant, unde setai tu treshold-urile de auto).
Cea mai mare problema mi se pare insa bateria. E groaznica. Incarcare zilnica, in conditiie in care nu o prea folosesc. E posibil asa ceva? Maxim doua ore pe zi de folosinta si in rest doar in stand by. Iar seara mai raman cu 20% baterie. Ce naiba?
Eu maxim am vazut cam 6 ore de folosire... cu 2 zile de standby. Insa cu location oprit si WiFi doar cand e cazul. Asta e... e Android...
La inceput mi s-a parut foarte fluida interfata. Si multi-tasking-ul e peste iOS si se face mult mai placut. Dar la reluarea unei aplicatii mai mari, se misca mai greu. Iar dupa un timp, dupa ce am mai instalat una-alta, a inceput sa se miste greu. Si nu am umplut memoria. Mai am vreo 20 GB din 30 si deja se misca mai greoi. Nu am pus poze pe ea, dar am pus 1 GB de muzica, si dupa ce intru in aplicatia de muzica, se inchide ca da eroare. WTF? Am sters si bagat iar, dar nimic, tot nu functioneaza. Inca un fail.
Ai dreptate... nu se compara cu Apple, oricat de "open" ar fi sistemul. Si cel mai aiurea e cand stii ca Google e atat de "open", dai drumul la Apple Books de exp. si vezi un mare "not available for your country". No offense... dar pe cand Apple imi ofera toate cartile fara probleme, Google inca mai are impresia ca romanii nu citesc...