Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
29-06-2013 17:14 #2468 SP
Admin

Originally Posted by
JeNeI
@MonkY Eu nu am vazut vre-un site care sa publice despre existenta acestor fante,ar trebui sa publici descoperirea ta

Eeeh, astea sunt pentru noi aici, intre gameri entuziasti... Oricum, vom vedea ce va fi in versiunea finala (de exp. eu am fost foarte intrigat de faptul ca la Gamespot cand au prezentat consola, nu au avut voie sa o arate din spate...
).

Originally Posted by
JeNeI
Acum ca stim despre existenta fantelor laterale de suctie,cum crezi ca se va comporta consola?
Cred ca vor folosi un radiator cu heatpipes si un ventilator precum cel din imaginea de mai jos (suficient de slim pentru a avea loc in carcasa aceea). Practic trag aerul exact si doar din fantele acelea, iar tot aerul cald e redirectionat spre exterior. Nu difera foarte mult de ideea de la PS3, insa e mai ingenioasa.
Daca stam si ne gandim, pana si faptul ca fantele sunt "ascunse" e un lucru bun... intrucat e al naibii de greu sa le astupi (din greseala). Acum insa, daca e cineva maniac si le astupa cu o carpa (de exp.), cred ca ia foc in 5 minute.
Da, eu zic ca e o solutie buna... nu m-ar fi deranjat un intake mai mare (totusi, avem de n ori mai mult outtake decat intake), dar cine stie, poate vor pune intake-uri si pe partea opusa (dubland astfel cantitatea de aer pe care o poate trage). E mai simpla solutia folosita la Xbox One, dar e mai eleganta cea de pe PS4. De exp. la Xbox One, daca il asezi pe orizontala si pui ceva pe el (ca tot seamana cu un VCR), i-ai nenorocit racirea (tot aerul cald eliminat in sus s-ar intoarce in consola). Pe cand la PS4, poti sa pui orice peste sau sub el, ca nu are treaba.

Originally Posted by
Buyk
Mai adaug si eu o intrebare , sa inteleg ca pozitia cea mai benefica consolei este pe stand vertical ?
Nu, cred ca orizontala... tocmai pentru ca fantele acelea ar avea mai mult spatiu de unde sa traga aer. Pe verticala, fantele sunt la doar cativa cm de stand. Da, am putea spune ca pe verticala este mai mult contact cu aerul... dar nu cred ca ne poate opri cineva sa punem 4 picioruse sub PS4 si avem acelasi tip de contact, plus spatiu neobstructionat pt. fantele acelea.