View Single Post
Old 24-10-2008, 10:08 AM   #5 (permalink)
Bitza
PlayStation 3 Gamer
Bitza's Avatar
Bitza is just really niceBitza is just really niceBitza is just really niceBitza is just really niceBitza is just really niceBitza is just really niceBitza is just really niceBitza is just really niceBitza is just really niceBitza is just really niceBitza is just really nice
Send a message via ICQ to Bitza Send a message via Yahoo to Bitza Send a message via Skype™ to Bitza
Eu am avut problema cu un PSP,o problema de nand or something.I l-am dat unui nepot sa se joace putin cu el,si,nu stiu pe ce draq a apasat,dar nu mai citea jocurile,nici de pe card nici UMD-urile,in rest mergea orice altceva.
Dupa multe incercari ,documentatii si ore pierdute pe forumuri,am incercat un program nou,am uitat cum ii zice,i-am facut NAND-DAMP,back-up,si apoi am rescris NAND-ul,cu programul respectiv,desii te atentiona ca e periculos,oricum statea degeaba.Acum merge ok,sper sa nu mai am probleme de genu asta,am stat cu el 2 luni degeaba.