Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 144

Thread: Custom PS4 Uncharted 4

  1. #61 SP
    Member Kratos666's Avatar
    tudyniuz ai zis sa terminam????!! ne face tarani. pai ce plm ii aici? doar pozitivele sunt acceptate restu bann?!

  2. #62 SP
    Banned Templier's Avatar
    Kratos relax! nu si-a luat nimeni bann si toate comentariile s-au lasat

  3. #63 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu am facut pe nimeni. Am zis sa nu fiti. Sau sa nu fim, na, ma bag si eu la mijloc.

    ---------- Post added 30-04-2016 at 11:25 ----------

    Si adevarul e ca da, s-au lasat numai alea pozitive, inclusiv postul in care "ma pis pe userul x", ala e de cel putin cartonas galben.

  4. #64 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Linistiti-va, ca nu s-a sters nimic. Kratos va sta pe tusa doua saptamani. Daca mai apar postari de genul, stiti si voi, report si ne ocupam.

  5. #65 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si totusi... vedem si noi consola aia?

  6. #66 SP
    Banned Templier's Avatar
    Faza 1
    mai am de adaugat ceva

  7. #67 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Noice! Desi cred ca daca te-ai juca ceva pe ea acuma, s-ar incinge ca maicuta in lanul de porumb.

  8. #68 SP
    Banned Templier's Avatar
    @ eagle-eye nu e de jucat pe ea desi merge. doar de show

  9. #69 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Stiu, ziceam asa doar.

  10. #70 SP
    Member Harkonnen's Avatar

    Custom PS4 Uncharted 4

    Care e scopul sa percepi bani pe ceva ce nu e functional in transformarea propusa de tine?!?

  11. #71 SP
    Banned Templier's Avatar
    te macina foarte tare faptul ca mi-as putea lua bani pe chestia asta, probabil de aceea ai tinut sa si votezi Nu pe FB

  12. #72 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Harkonnen View Post
    Care e scopul sa percepi bani pe ceva ce nu e functional in transformarea propusa de tine?!?
    Arta, prin definitie, implica o stare de contemplare statica, nu dinamica. Sunt sigur ca Templier, la fel ca multi alti useri de pe acest forum, considera acest demers o lucrare artistica, deci natura "nefunctionala" a consolei a fost cu succes inlocuita cu una estetica.

    Mai departe, in arta, frumusetea este o notiune subiectiva.

  13. #73 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    O da Templier. Nu mai pot dormi noaptea ca tu ai putea printr-o minune sa iei bani pe "arta" aceasta. De fapt imi doream sa te impresariez si sunt furios ca nu-mi mai ies pasentele. Eu incercam sa te ajut sa vezi ca nu exista motiv sa ceri bani pe ce vedem noi acum. Mai bine te-ai concentra pe o metoda unde sa nu se vada finisajele asa de neglijent si sa incerci sa prelucrezi marginile mai bine. Lumea se uita la detalii nu la cum arata obiectul vazut de la intrarea in magazin.
    Cat despre vot, avand in vedere ca e si optiunea "nu" la vot cred ca am tot dreptul sa votez orice.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  14. #74 SP
    Member enemigo's Avatar
    Fiind o chestie care nu te implica direct si care nu iti face nici un bine sau rau, singurul motiv pt. care ai votat nu in cazul asta a fost sa faci rau gratuit. Puteai sa ajuti sau sa stai deoparte, evident exista si a treia optiunea sa fii magar.

    Imi place mult ce-a spus Trickz. Esti poet, dom'le!

  15. #75 SP
    Banned Templier's Avatar
    @ Hatkonnen

    nu sunt ipocrit. orice munca are o valuare. cand o sa merg in magazine si o sa imi iau materiale gratis poate ca atunci o sa fac si ceva gratis dar pana atunci o sa cer si anumite sume de bani. singurele cazuri in care o sa fac gratis sunt pentru anumite persoane sau pentru site-ul asta.

    tu ai votat NU pe facebook din rautate sau invidie si iti spun si de ce cred asta. votul tau a aparut acum 2-3 zile in poll, nu apucasem sa pun poza cu consola si ce spui tu acum legat de finisaje nu e valabil din moment ce nu este terminata 100 %. poate ca o sa o las asa sau poate mai finisez niste parti dar tu ai zis clar ca NU vrei sa vezi o consola custom la acea lansare. mai e si o optiune acolo cu "eu vreau mititei la gratar " pe care nu am pus-o si totusi tu ai ales sa votezi NU. e treaba ta pana la urma ce votezi, cand s-a facut poll-ul mi-am imaginat ca o sa fie si persoane care pot spune NU dar ce v-am rugat este sa sustineti proiectul.

    a fi "supportive" nu te costa nimic, mai ales sa dai un Like si un Share pe FB. ar trebuii sa incerci din cand in cand sa fii si nu neaparat fata de un coleg de pe forum care iti cere ajutorul dar si fata de site-ul asta prin a participa la aria Licitatii/Donatii sau cum a fost anul trecut Loot Crate. site-ul incearca sa stranga niste bani in fiecare an ca noi sa mai avem un loc unde sa discutam sau sa vindem jocuri/console.

    Eu incercam sa te ajut sa vezi ca nu exista motiv sa ceri bani pe ce vedem noi acum.

    Mare ajutor intr-adevar. Spune-mi te rog unde am scris CAT as vrea sa obtin pentru expunerea consolei? Ai tu idee daca eu vreau 50 lei sau 5 000 lei?! Sa imi spui ca nu exista motiv ca eu sa cer bani este dovada ca invidiezi ce incerc sa fac.

    Nu am o problema cu persoanele care au alta viziune dar trebuie sa aiba si argumente.

  16. #76 SP
    Member cosmins's Avatar
    Fara a jigni pe nimeni si ca o parere pur personala si subiectiva vreau sa zic ca mie consola si controlerul respectiv nu imi inspira nimic. Materialul ala e ales cam nefericit deoarece arara ca un tricou uzat, ti-ar fi trebuit un material ceva in genul blugului sa isi pastreze textura dar totusi sa il poti intinde perfect pe suprafete ( si putea sa fie si rupt pe alocuri si vopsit ).
    Pielea de pe consola nu e intinsa bine, are niste valuri si mai bine coseai cumva pielea de material decat sa prinzi cu nit-urile alea care nici alea nu sunt prinse bine, pielea e taiata neglijent, daca ai fi ales niste piele mai moale probabil s-ar fi intins mai bine pe suprafete.
    Eu ma asteptam sa fie functionala toata treaba, uita-te la masinile facute de Jeff Koons, pe care niste oameni mai priceputi decat mine le considera niste opere de arta si totusi masinile alea sunt perfect functionale.
    Si nu trebuie sa te supere parerile negative ci ar trebui sa inveti si sa devii mai bun in ceea ce faci. Si Michael Jordan nu a fost primit in echipa de basket a liceulu cu toate astea nu si-a bagat picioarele in sportul asta. Atata timp cat ai pus toata povestea pe un forum trebuie sa accepti atat parerile bune cat si cele mai putin bune.
    Spunea cineva ca arta e o stare de contemplare statica, pai prefer sa contemplez un tablou a lui Klimt decat respectiva consola. Ar fi putut sa faca orice altceva cu consola, sa o sparga, sa o rupa, sa traga niste gloante in ea sa toarne vopsea peste ea, dar sa ma duca cu gandul la Uncharted.
    Si Templeir atata timp cat deocamdata esti un necunoscut in domeniul asta nimeni nu va plati niste bani sa aiba o creatie de-a ta in magazin, cu atat mai mult cu cat magazinele unde vrei sa o expui sunt niste magazine foarte mari si au ceva renume in Romania.

  17. #77 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by cosmins View Post
    prefer sa contemplez un tablou a lui Klimt decat respectiva consola.
    https://news.artnet.com/market/gust-...on-club-284649

    Cat despre ce zici tu, acelasi lucru e valabil pentru toate editiile de colectie. Statuete, steelbox, artwork, toate sunt doar de contemplat, te-ai intrebat vreodata de ce mai exista?

  18. #78 SP
    Member Harkonnen's Avatar

    Custom PS4 Uncharted 4

    Pai te-ai ofuscat grav cand noi ti-am zis ca materiale promo poate ar fi ok pentru ceva ce nu stim cum o sa iasa si ai zis ca 500-600 lei te-au costat doar materialele. Mai stiu unul ca tine mare fotograf care are preturi exorbitante doar pentru ca a cumparat ultimul aparat. Pana la urma dupa ce m-a injurat a inceput sa munceasca la patroni ca sa si manance.

    Poate ar trebui sa asculti pe cei care fac business si sa inveti sa pornesti si sa cresti o afacere. Nu uita ca pentru Sony, Romania e neglijabila pe piata de console.

  19. #79 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Eu nu stiu de ce tot ziceti ca Romania e de neglijat pe piata consolelor.. Pai daca era asa cred ca nu mai aveam psn Romania..

  20. #80 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Hai sa incercam o chestie... pentru fiecare critica, va rog sa oferiti si o solutie!

    Ex: "Nu imi place finisarea materialului X, eu as fi facut muchiile mai inclinate, apoi as fi pus fierul de calcat pe el 5 minute sa isi ia aspect de ars, ca la final sa torn putina cafea pentru patina"

    sau

    "Imi place X, dar eu vad altfel; as fi ales material albastru, ca sa semene cu blugii lui Jibilan din al treilea act al primului episod."

    sau

    "Te-a costat pielea aia x00 Ron? Nu e ok, uite, poti sa te duci la magazinul asta ca dai jumate din pret!"

    Pentru ca azi ma simt dictator, voi penaliza orice discutie cu batjocura sau critica gratuita, la fel si discutiile despre cum au fost investiti banii. Omul are o varsta care sa ii permita sa judece singur daca e o investitie buna sau nu, nu are nevoie de noi sa ii batem obrazul si nici forumul nu are nevoie de flame.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Similar Threads

  1. Coperti/Covers Custom By sindweller in forum Console Club
    Replies: 28 Last Post: 15-02-2017, 03:09
  2. Custom controllers / gamepads By MonkY in forum Console Club
    Replies: 2 Last Post: 15-05-2015, 18:45
  3. Custom Nintendo NES By ilie11 in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 5 Last Post: 06-06-2014, 11:18
  4. PS4 trophies / Custom Soundtrack By weezyfbaby in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 1 Last Post: 22-02-2014, 16:59

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts