Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 243 of 395 FirstFirst ... 143 193 233 241 242 243 244 245 253 293 343 ... LastLast
Results 4,841 to 4,860 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #4841 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Vand ca pe aria de xbox one, nu e nici un thread cu "rata defectiunilor", sa inteleg ca nimeni de pe forum nu a avut probleme majore cu x1?
    Incerc sa ma documentez putin.
    Eu am avut probleme cu editia Day One. Nu a mai citit discurile dupa aprox. jumatate de an. L-am inlocuit la garantie, al doilea inca merge brici.

  2. #4842 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Vand ca pe aria de xbox one, nu e nici un thread cu "rata defectiunilor", sa inteleg ca nimeni de pe forum nu a avut probleme majore cu x1?
    Incerc sa ma documentez putin.
    "Vinzi" gresit. E thread dedicat aici: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ilor-xbox-one/.

  3. #4843 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Vad*

  4. #4844 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    It this true ?
    "Microsoft claims that as of June's Xbox One update, Kinect-free games can reclaim 10% of the GPU that was reserved for system level processing like Kinect-related skeletal tracking data. But developers still have to take advantage of this cache in new games or patch titles."

  5. #4845 SP
    Member Gigi Kent's Avatar
    Sunteti siguri ca taxele acelea tin de statul cumparatorului si nu de cel ai vanzatorului?
    Intreb pentru ca eu am tranzactii atat cu taxe cat si fara taxe. De ex. cand am cumparat EA Access nu am platit taxe in schimb la toate jocurile achizitionate am platit taxe.

  6. #4846 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    La x1 ai optiunea de share, cum e "share button" pe ps4?

  7. #4847 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Astazi am cedat nervos. Mi-am luat Halo Master Chief Collection (toate Halourile precedate de un numar, remasterizate, cu fundita si multiplayer). Bun, deschid consola, fac ultimul update, apoi incepe instalarea. Era ora 18:45. Dupa circa 20 de minute (timp in care instalase circa 17%) imi spune ready to start. Ok.

    Pornesc jocul insa n-am decat Halo 1 disponibil si o parte din 2. Biiiine. Eu vreau sa incerc putin 3, titlul care m-a impresionat cel mai mult din serie. Mai astept. Oricum, eu voiam sa stau maximum 30 de minute, asa, intre masa de seara si baita copilului.

    Dupa o alta ora (!), am disponibile Halo 1, 2 si... 4 (si acela doar intr-o proportie de 50%)! Grrrrrr! Oooooookkkkkkkeeeeyyy, oricum am si alte treburi. Acum o ora intru putin, sunt toate instalate 100%, in afara de Halo 4 care este in proportie de 74%. Aaa, uite, e disponibil un update! De 20 Gb! Plang interior.

    Joc putin Halo 3 si putin Halo 4. Halo 3 e mmmmppfhh, in sensul ca are niste texturi si o iluminare senzationala (pt un PC high-end din 2004) ce invaluie modele din cateva poligoane. Contrastul e usturator, cred ca era mai echilibrat vizual pe 360. Fluiditatea si controlul sunt de vis insa. Halo 4 insa arata fenomenal, cu adevarat next-gen. Incerc sa intru in theater sau sa aleg help companion sa vad ce features s-au pastrat din jocurile originale, insa imi spune ca some of the features are not installed yet (siroaie de lacrimi interioare). Verific nivelul instalarii: este la 80%. Hmmm.... atat era si in urma cu doua ore. Dau pause install. Apoi resume. Nu se intampla nimic. Apoi consola se blocheaza. Atat de rau ca nu se mai inchide nici de la buton. Tin apasat pentru reset. Ala merge.

    Sunt sfarsit... Pun Sunset Overdrive, alta achizitie recenta. Youpii, este un update disponibil! De doar 2Gb!!! A cazut ursul din pom, in cap, si-a plecat vesel cu pumnii stransi. Este ora 22 iar Sunset a ajuns la 1%. Nu m-am mai simtit asa bine de cand am incercat sa gasesc "redeem code" pe consola si, cum n-am reusit sa-l gasesc, am scris "redeem code" in bara de cautare Bing. De pe consola. Si mi-a gasit "Red Dead Redemption for Xbox 360" si alte cateva filme cu razbunari si cred ca mi-a gasit chiar si-o periuta de dinti mai veche pe care-o pierdusem prin casa, mai putin ce-mi trebuia nu.

    Cred ca titlurile exclusive de pe consola asta sumt adevarate minuni tehnice si contin tone de fun, controllerul cu ale sale impulse triggers este genial. Consola in sine si utilizarea ei, insa, sunt cu adevarat din mileniul asta. Windows Millenium vreau sa zic. Complicat da' prost. Ma duc sa dorm.

  8. #4848 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    La x1 ai optiunea de share, cum e "share button" pe ps4?
    Poti pentru video, sa capturezi ultimile 30 de secunde (dublu click pe semnul Xbox de pe controller si apesi X, daca nu ai Kinect, sau daca ai zici "Xbox record that" si gata), sau dupa update-ul din Martie (cred) vom avea si optiunea de print screen (dublu click pe semnul Xbox si apesi pe Y).

  9. #4849 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AlanPoe: si asta e "next-gen" tati. Eu ieri la WiiU am stat 4 ore sa-mi faca update de firmware, si inca vreo 2-3 sa iau niste amarate de demo-uri. Dar in final a meritat (i love the games). E bine din cand in cand sa te simti ca pe vremurile cand instalai jocurile de pe casete...

    Serios acum, eu cu "next-genul" m-am lamurit si la PS4 si la X1. Nu mai iau jocuri inainte de day1 (pt. ca sigur iese patch de jde giga - sau super mega jocul anului nu este altceva decat un flop). Daca iau ceva digital, pun cu mult inainte la downloadat (eventual de pe drum). Daca e retail, imi pregatesc ceva de mancare inainte, eventual ma uit la un film, merg la cumparaturi... Welcome to 2015!

  10. #4850 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Amu' inteleg de ce lumea e nemultumita de un joc a carui campanie tie 7h, pentru ca instalul si update-urile tin mai mult decat jocul

  11. #4851 SP
    Member cyrax's Avatar
    Fratilor , gasesc undeva in Romania Sunset Overdrive retail? Am achizitionat consola cu jocul digital si l-am vandut ca de vreau varianta fizica si nu gasesc nicaieri.

  12. #4852 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    La Altex.

  13. #4853 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by cyrax View Post
    Fratilor , gasesc undeva in Romania Sunset Overdrive retail? Am achizitionat consola cu jocul digital si l-am vandut ca de vreau varianta fizica si nu gasesc nicaieri.
    Mediagalaxy sau Altex, eu l-am gasit de asemenea foarte greu. Pana la urma mi-au facut comanda din magazin si l-au adus prin curier de la Bucuresti.

  14. #4854 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @alanpoe Pe X1, daca ai Kinect zici: Xbox, use code, iar fara kinect dai dreapta de tot in meniul principal la Categories, unde ai Games, Movies & Tv, Music, Apps si Search. Intri la Games de exemplu, iar ultima optiune va fi Redeem Code.
    Iti simt durerea si subscriu la faza cu instalatul jocurilor. Am pus si HDD extern pe USB 3.0, am mutat jocurile acolo, sperand ca un joc de 20-30 GB nu va mai dura 2 zile sa se instaleze la viteza mea de net. Ce am observat e ca daca vreau sa instalez un joc de pe disc, dar e o versiune mult mai noua pe server, va sta sa downloadeze tot jocul de 50-60 GB (joc+patch) de pe net. Eu m-am cam invatat minte, asa ca instalez un joc de pe disc doar dupa ce trec consola pe offline, iar apoi o las sa dea jos ce mai are nevoie. Insa, tot dureaza o vesnicie, de parca citeste discul ala la 1X. Pe scurt ideea e asa: daca vrei sa te joci ceva in weekend, pune la downloadat/instalat cam de joi.

    @razvanrazy Poti seta durata de inregistrare pana la 5 minute

    @MonkY de aia nu vii tu in party...ca nu s-au instalt jocurile?

  15. #4855 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @cj_quest: Kinectul sta in sertar si da, in cele din urma am gasit unde sa introduc redeem code. Sau n-am gasit si-am introdus codul de pe PC? Chiar nu mai tin minte si nu-i important. Ce voiam sa spun este ca pentru o companie care creeaza soft si mai cu seama sisteme de operare de 20 de ani, unde interfata de utilizare ar trebui sa fie caracterizata de intuitivitate, de usurinta de utilizare, fara sa mai spunem ca sunt la a treia generatie de console, Xbox One e praf. Macar sub aspectul asta.

    Cat despre Bing, fara gluma, incearca sa cauti ceva din motorul de cautare de pe consola. Poti incerca si "redeem code". Si spune-ne apoi cat de aproape sunt rezultatele de cautare fata de ce cautai. Sa "ne mai radem" si noi .

    Insa e important, de facut nod la batista: oameni buni, ascultati ce spune cj_quest si ce probabil au mai spus si altii pe aici pe forum (eu unul n-am vazut)! Scoateti cablul sau deconectati-va consola de la internet cand instalati un joc nou!

  16. #4856 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca nu toate jocurile sunt asa (sa stai exagerat de mult). Iar cj are net pe cablu mai lent decat avem noi pe mobil

    La mine Halo a durat cam o ora de instalat, ceea ce nu e foarte grav. Oricum nu o sa inteleg niciodata de ce nu au folosit si ei macar un hdd de 7200rpm (sau macar un hibrid, ceva)...

  17. #4857 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Se poate, poate ca l-ai cumparat inainte de updateuri, poate ca ai o conexiune mult mai bine pusa la punct decat a mea. Fapt este ca azi noapte la ora 1 a ajuns la 92%, apoi am inchis-o. Oricare ar fi motivul, modul in care gestioneaza updateurile este penibil, daca lucrurile stau asa cum spune cj_quest.

  18. #4858 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    scuze ca intervin, dar nu poti sa pornesti jocul fara update si el sa copieze update in background si tu sa te joci linistit, ce e drept offline (fara update nu poti intra online).

  19. #4859 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Poti sa-l refuzi insa jocurile pe care le-am incercat eu nu porneau deloc fara. Daca esti offline, sigur, poti juca single player fara sa te deranjeze nimeni. Insa in majoritatea cazurilor update-urile sunt de dorit. Intamplator, colectia Halo de pe Oane a fost lansata cu o sumedenie de probleme pe care ultimele patch-uri le-au rezolvat.

  20. #4860 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @Andrewqp Eu as vrea sa se instaleze update-urile in fundal, pentru toate jocurile si aplicatiile instalate, cand consola este in stand-by asa cum aveam la PS3 de exemplu. Ce ma dispera pe mine la culme acum e faptul ca eu las un joc de 50 de GB la downloadat peste noapte si ma duc sa ma culc. In loc sa se inchida consola DUPA ce a termiant de downloadat, ea se inchide ca proasta intr-o ora cu jocul la 15%. Guns don't kill people, THIS kills people.

    PS: Uite redeem-ul pe site.
    Attached Images Attached Images screen-shot-2015-03-04-14.01.28.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts