Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 300 of 395 FirstFirst ... 200 250 290 298 299 300 301 302 310 350 ... LastLast
Results 5,981 to 6,000 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #5981 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by solaru View Post
    Sony nu face nimic de la lansarea PS4 ...au castigat prin non-combat. nu au facut decat sa astepte sa vada in ce directie bate vantul si sa mearga cu valu'! daca aveati vreun dubiu vis-a-vis de DRM, always online si restu', iata un exemplu:

    “ after the outrage and negative feedback from gamers regarding the Xbox One, Sony quietly reversed its policies, finally revealing at E3 that the PS4 will not feature used game DRM. This is according to none other than SCE Worldwide Studios president Shuhei Yoshida, who admitted the policy change in a recent interview.” (ps4daily.com, 29 June 2013)
    Eu am impresia ca Sony a reusit sa inteleaga ce vrea un gamer de consola.
    Este bine sa inovezi si sa incerci lucruri noi. Dar asta nu inseamna in acelasi timp ca sunt bune sau utile.

    Apropo Razvan. Pe mine nu ma afecteaza decizia Microsoft. Dar ma va afecta daca se initiaza un trend. Si este unul pe care nu as vrea sa-l vad la alti producatori de console.

  2. #5982 SP
    Member solaru's Avatar
    @Einherjar793AD: da, nu au reusit sa inteleaga ce vrea un gamer de consola in primii 20 ani - experienta care a stat la baza conceptului PS4... dar au inteles in primavara lui 2013 - Shu s-a trezit pe 13 aprilie (sa zicem) si cand se spala pe dinti a avut o epifanie si a zis ca gata, de azi schimbam directia.

    Sony nu-si permitea un fail cu PS4. Au vazut oportunitatea s-o traga decisiv concurentei, in ciuda intelegerilor anterioare privind directia businessului.
    Microsoft a inteles ca adoptarea unui drum comun nu a fost cel mai bun lucru - Sony a parasit barca la primul val - si atunci isi face propria strategie.
    Eu sper sa le iasa!

  3. #5983 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Tu crezi ca a fost o înțelegere și Sony a trădat? Asta înțeleg eu din ce vrei tu să transmiți. Dacă au făcut așa ceva nu pot decât să-i aplaud. Să tot trădeze pt consumator. Așa e peste tot în lume când e vorba de bani. Hai să nu transformăm Microsoft intr-o victimă, Scufita Roșie și Sony, lupul cel mare și urât.

  4. #5984 SP
    Member blondutzu's Avatar
    am mai spus-o acum ceva vreme: nu reusesc sa inteleg de ce lansarea jocurilor X1 pe PC ar trebui sa ma afecteze in vreun fel ca si posesor de X1. Din tot catalogul de jocuri disponibile pe o consola, probabil vreo 5% sunt exclusive restul existand si pe PC. De ce va luati console daca singurul criteriu sunt exclusivele?

    Microsoft au ceea ce Sony nu au - propriul OS, Windows, deci jocurile raman in ecosistemul lor. E o miscare buna din partea Microsoft, iar singurul care are de pierdut din asta e Sony, in nici un caz nu gamers

    II apreciez pentru ca incearca sa inoveze. Le-a sarit lumea in cap cu DRM insa privind retrospectiv, eu cel putin, ma scoteam mai bine pe modelul propus de ei la acel vestit E3. Am contul shared cu un prieten (cum fac majoritatea de altfel) asa ca sunt obligat oricum sa fiu online. Majoritatea jocruilor sunt deasemenea axate pe componenta de coop sau vesus deci iti trebuie online.

    Prin comparatie PS4 este un PS3 pe steroizi, nimic mai mult. Nu au inovat cu nimic (nu ca MS ar fi facut prea multe dar macar au incercat), iar exclusivele mult laudate intarzie sa apara. In afara de Bloodborne, nu au iesit cu nimic care sa impresioneze in vreun fel. Nici ei nu isi explica cum au reusit sa vanda atat fara sa faca nimic special. Deci despre ce exclsuive tot vorbim ca nu are sanse MS sa se bata cu Sony? Si ma refer la cele deja lansate, pe care le stim cu totii, ca daca imi vorbiti de ce urmeaza sa apara, nu are nimeni certitudinea ca vor fi jocuri bune.

    Foarte probabil MS a pierdut generatia asta, insa prin merge-ul platformelor are sansa de a-si construi o comunitate puternica si de a-si imbunatati imaginea in vederea unui eventual Xbox.

    In fine o dam in versus, nu ca thread-ul nu s-ar duce oricum in directia asta, insa ca si concluzie disparitia unuia din giganti, Sony sau MS, ar avea consecinte mai putin placute pentru end users, nu inteleg bucuria unora de pe aici.

  5. #5985 SP
    Member solaru's Avatar
    Nu la acel gen de intelegere ma refer - de tip cartel, ca nu despre asta e vorba. era vorba de contextul general, incotro se indreapta industria, cum abordam ,etc discutii si agreementuri facute intre detinatorii de platforme, publisheri, developeri, etc.

    Iar alegerea care au facut-o, au facut-o pt ei, nu pentru noi - au ajuns intr-o pozitie dominanta, in acest moment practic nu au concurenta si ne dau jet cu gratie noua, cei care le cumparam produsele. Cu adevarat "for the players!"

  6. #5986 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Corect, au făcut-o doar pt ei, dar în același timp a fost convenabil și pentru noi sau măcar pentru o parte. Eu nu înțeleg alte lucruri, dar prefer să nu ma mai bag în discuția asta. Sunt "verde" nu "roșu", risc prea mult

  7. #5987 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Generatia asta e inversul generatiei trecute. Sony a devenit MS si MS a devenit Sony. A mai zis asta cineva de aici acum ceva timp si este adevarat.

  8. #5988 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Doar ca "Sony-ul" de acum nu mai are jocuri exclusive

  9. #5989 SP
    Member solaru's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Doar ca "Sony-ul" de acum nu mai are jocuri exclusive
    VAlabil si la propriu si la figurat!

  10. #5990 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Nu in sensul asta am facut afirmatia asta. Sony in generatia asta nu e Sony din generatia trecuta inca. Generatia trecuta Microsoft n-a facut prea multe greseli cu lansarea Xbox 360 si le-a mers bine cam pe toata perioada generatiei cu putine exclusive, pe cand Sony a gresit cu lansarea PS3 incepand cu pretul si si-au revenit pana la urma depasind chiar Xbox 360 la vanzari prin exclusivitati bineinteles, multe si de calitate dupa parerea mea. Generatia este invers fiindca Sony au pornit bine si MS prost. Au lasat-o mai moale pana acuma Sony desi au scos ceva exclusivitati (de aia mi-am luat ps4 intai) si se bazeaza mult pe multiplatform si remasterizari, iar MS trag tare cu exclusivitatile dupa parerea mea, pacat ca majoritatea sunt sau or sa fie pe pc (de aia nu am cumparat-o). Plus treaba asta cu "For the Players" era o replica la care ma asteptam sa vina de la MS mai mult decat de la Sony. Pana acuma nu e adevarata deloc. PS3 a fost "For the Players"

  11. #5991 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by solaru View Post
    VAlabil si la propriu si la figurat!
    Depinde, e vorba de gusturi până la urmă. Dacă în trecut mi-am luat consola pt 3 jocuri exclusive( Gears, Mass Effect, Lost Odyssey), acum nu au băieții nimic pe gustul meu, de fapt au, dar prea puțin, Quantum Break. Cu Gears 4 rămâne de văzut, ultimul Gears a fost porcărie, dacă îl raportăm la trilogie. Crezi ca eu nu îmi doresc un joc exclusiv cum a fost Mass Effect? Jocul ăla mi-a marcat viața, nu exagerez deloc, din cauza lui critic orice acum. Uite un exemplu, poate tâmpit, as vrea să văd un KOTOR nou, exclusiv, ar rupe, sunt sigur. Sau măcar o varianta Remastered. Vedem ce iese în viitor, cert este ca generația asta expiră în doi ani. Fac un pariu, în 2018 anunța ambele companii, XboxDoi și PS5. Sper să nu văd relansări din nou.

  12. #5992 SP
    Member solaru's Avatar
    @Dante: 1000% (o mie) de acord cu tine in ceea ce priveste Mass Effect si KOTOR. Am mai zis-o: m-as multumi si cu un SP construit pe SWTOR. abia astept noile SW si ME.
    Si eu cred ca pana in 2018 vor fi modificari in hardware. Time will tell!

  13. #5993 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Deci cam spre asta se indreapta divizia Xbox. Dupa cum tot ziceam si eu...
    his immediate response to that was to spell out a future in which Xbox could possibly stop*being a hardware line and start being a service

  14. #5994 SP
    Member lukecelmare's Avatar

  15. #5995 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Toata suflarea gamerilor este taiata....momente de furie...dezamagire...speranta....bla, bla bla.
    Trei posibilitati se intrevad la momentul actual asa cum spuneati voi:
    - aveti Xbox one, va enervati, il vindeti, va faceti pc beton, cumparati jocurile pe Windows 10 - Microsoft face bani!
    - aveti Xbox One, nu va deranjeaza anuntul, cumparati jocurile pe consola, Microsoft face bani!
    - nu aveti Xbox one ci PS4, vreti sa jucati exclusivele Microsoft, normal ca nu va luati consola lor ci le cumparati pe PC, Microsoft face bani!
    - nu aveti Xbox One, ci PS4, va doare in cot de exclusivele Microsoft, Microsoft nici nu face bani, dar nici nu pierde.
    - ultima varianta, aveti pc, vreti sa jucati exclusivele Microsoft, nu aveti decat sa treceti la Windows 10 si sa cumparati jocurile ....
    Eu o vad simpla treaba cu jocurile exclusiviste pe 2 platforme, pt. ei e win-win in orice caz.
    Sony nu vor fi afectati deloc, ba chiar vor vinde in continuare bine consola si jocurile.
    Gamerii se inflameaza foarte usor de la orice veste care se apropie ca si importanta de Apocalipsa, gigantii software s hardware facand bani pe nervii nostri!
    Indiferent de situatiaa momentana aceste lucruri, eventual inovatii nu sunt rele pentru end-useri deci nu are rost sa amplificam stirile. In orice situatie eu voi cumpara jocul Quantum Break si Forza Horizon 3 cu preoder pe Xbox One pentru ca nu stau de construit pc-uri. Mi-a luat 2 ani sa scap de ele si sa trec pe Ipad+mediaplayer acasa ca sa ma reintorc la carcasele imense consumatoare de watti si drivere incompatibile ale pc-urilor.

  16. #5996 SP
    Member temugin's Avatar
    Nu e chiar asa, cum aveti 3 optiuni ? pai ws store e praf, mai jos ceva link pentru cei care nu cred





    Odata ce Xone trece prin upgrade, va fi muult mai dificil sa il vinzi, eventual unor pustani sau clienti fara pretentii, dornici sa joace old good games. Iasa din discutie portarile jenante pe pc, cu mici exceptii desigur.

    Si chiar daca avem PS4, ne doare - odata iesiti de pe piata consolelor, (asta prevad eu daca fac miscarea gen Iphone, sau anu si Xboxu cumparat) MS sau Nintendo, Sony va umfla si mai mult preturile la ORICE pot, nu e totul asa lejer cum pare.

    Pai anu asta zic de upgrade, anu trecut de cloud si online power - ce credibilitate sa mai aiba, cand arunca ideile mai repede decat le anunta ? eventual pentru tinerii ce au Xone ca prima consola, no offense.

  17. #5997 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Btw, unde e "Norul" sau DX 12?

  18. #5998 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    "Norul" o sa fie in Crackdown 3 daca iese anul asta. DX 12 e doar pe Windows 10 momentan.

  19. #5999 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Ca gamer pe PC, sunt in dubii. Evident ca m-am bucurat sa vad Quantum Break si alte exclusivitati de la Microsoft venind pe PC, insa am o problema cu modul in care acestea sunt aduse. As aprecia o initiativa de genul asta, chiar daca toate titlurile astea sunt exclusiv pe Windows Store. Nu ma deranjeaza neaparat exclusivitatea si m-am obisnuit sa am jocuri nu doar pe Steam, dar Microsoft impune niste limitari pe care eu nu le inteleg. Nu exista suport pentru SLI/Crossfire (in conditiile in care nu exista o solutie decenta single GPU pentru 4K), V-Sync intotdeauna On, system requirements uriase, nu poti folosi overlay-uri (adio Fraps, MSI Afterburner sau orice alt mod de masurare al temperaturilor, framerate-ului etc.), nu mai vorbesc de moduri si asa mai departe. Sunt de acord cu cele mai agresive forme de DRM, de-aia am aplaudat Denuvo, insa nu cu restrictii nejustificate.

    Nu sunt nemultumit, din contra, ma bucur ca o sa vad jocurile astea si pe platforma asta, iar daca in timp, lucrurile vor mai fi remediate, cu atat mai bine. Doar ca nu inteleg rationamentul pe care l-a avut Microsoft. Si-au dat seama ca nu ii mai pot prinde din urma pe Sony generatia asta si au hotarat sa se extinda pe partea asta? Vor sa aiba o contributie pe PC, mai ales din moment ce Windows-ul e al lor si si-au dat seama ca sunt clar niste bani de facut si aici? Pentru ca pana una alta, aia care se joaca pe XBOX sunt nemultumiti ca le pleaca jocurile pe PC, iar aia care se joaca pe PC sunt nemultumiti ca nu au control deplin asupra experientei.

    Ramane de vazut ce se va intampla. In momentul asta, nu vad neaparat un outcome bun din toata combinatia asta, dar cine stie... Oricum, lumea nu isi va schimba platforma. Vor fi foarte putini cei care o vor face. Cine se joaca pe XBOX se va juca in continuare pe XBOX, dupa cum au spus mai multi pe thread-ul asta si pe altele, pentru ca totul se leaga in final de preferinta personala a fiecaruia.

  20. #6000 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Oricum, tot ce se discuta acum sunt simple speculatii pe niste comentarii aruncate tocmai pentru asa ceva. Vom vedea la E3 care este exact directia in care se indreapta.
    Exact!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 300 of 395 FirstFirst ... 200 250 290 298 299 300 301 302 310 350 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts