Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 123 of 214 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 ... LastLast
Results 2,441 to 2,460 of 4276

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #2441 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E doar ipocrizie. Daca achizitiona Sony acelasi lucru, era foarte tare si Xbox era praf. Daca e asa, e nasol rau de tot.

  2. #2442 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cred ca asta o sa fie bun pentru PS5
    https://www.theverge.com/2020/9/22/2...-storage-price
    Quote Originally Posted by nicugoalkeper View Post
    Eu ma gandeam la asa ceva ca e mult peste 980 Pro de la Samsung, de fapt pare o jucarie Samsung:
    https://www.guru3d.com/news-story/ad...ate-drive.html
    Dzeule, am trait sa o aud si pe asta, cu "ADATA mult peste SAMSUNG" la SSD-uri. LOL?

  3. #2443 SP
    Junior Member nicugoalkeper's Avatar
    Lasa brandul uitete la comparatia de viteza la Q16T8 e peste 1000 ceea ce Samsung nu are pe modelul 980 Pro, deci e vorba de o comparatie stric intre cele doua modele. Ambele probabil au garantie 5 ani si tot asa. In final viteza conteaza nu numele. E ceva de genul XBOX e mai slab ca PS ca nu e SONY (nu conteaza cifrele reale ??).



    Legat de faptul ca MS devine mult mai competitiva, nu ar trebuii decat sa ne bucure pe noi gamerii (pe toti indiferent de preferinte).
    Cum spun si unii colegi mai sus ce rost are sa zici ca PS e mai ok sau Xbox, in loc sa zici ce bine ca avem competitie. Nu uitati ca competitia ofera preturi mai bune si jocuri mai bune.

  4. #2444 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Jocuri la 80 de euro, controller la 70 de euro, fara suport pentru jocurile de pe PS3, fara GamePass, Sony devine foarte scump generatia asta.
    Nu va mai amagiti, multe jocuri din portofoliul ZeniMax Media o sa fie exclusive xbox, console & PC.


    Daca generatia trecuta Microsoft a facut multe gafe acum se prezinta mult mai bine in schimb Sony au devenit aroganti la fel ca pe vremea PS2.
    Cum sa cumperi PS5 la precomanda la cat de praf au fost generatia asta pe partea de racire, singura cat de cat mai ok e PS4 Pro revizia a doua.
    Nu îmi dau seama dacă faci mișto sau chiar ești atât de pornit pe Sony. Desigur nu o să fiu cel care apără pe Sony până la moarte pentru că au făcut/fac destule gafe, dar mi se pare că bați câmpii rău de tot combinând jocuri cu răcire/hardware. Să nu mai zic cu definiția aroganței pe care tot îl postezi de ceva vreme.

    Un lucru e cert, companiile astea NU sunt prietenii tăi și nu vor fi niciodată! Să ții minte asta! Ei vor doar un singur lucru, să îți vândă produsul lor, indiferent cum fac asta. Pentru unii funcționează, pentru alții nu. Aparent pentru tine sunt mai multe aspecte pe care din punctul tău de vedere nu fac bine. Ok, valid. To each his own opinion. Dar nu poți spune că nu oferă nimic și "cum să îți dai precomandă"!? Prin afirmația asta faci pe cei care dispun de bani, le convine ce oferă Sony să pară niște proști sau necunoscători.

  5. #2445 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ...

  6. #2446 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by nicugoalkeper View Post
    Lasa brandul uitete la comparatia de viteza la Q16T8 e peste 1000 ceea ce Samsung nu are pe modelul 980 Pro, deci e vorba de o comparatie stric intre cele doua modele. Ambele probabil au garantie 5 ani si tot asa. In final viteza conteaza nu numele. E ceva de genul XBOX e mai slab ca PS ca nu e SONY (nu conteaza cifrele reale ??).
    N-am cum sa las brand-ul, pentru ca de la ADATA am avut numai mizerii, numai chestii care au ajuns instant la garantie sau la gunoi. Ma intereseaza mai putin viteza (despre care am tot discutat ca oricum este irelevanta in cazul gamingului, pentru ca repet, nici mama procesoarelor de server nu e capabil sa proceseze atat de mult de date, iar copy/paste nu sta nimeni sa faca pe console, ca sa se bucure de x TB/s), cat ma intereseaza fiabilitatea. Iar pentru mine ADATA n-are nicio legatura cu fiabilitatea. Pe cand Samsung (al caror fan nu sunt deloc, ba din contra, la cate belele am avut cu ei) sunt cei mai tari pe partea de fiabilitate a celulelor din SSD-uri. Pe servere nu se mai compara decat cu Micron (Intel s-a cam dus). Ambele companii isi produc singure celulele, pe cand ADATA cumpara de la diversi (chinezi). De controllere nici nu mai vorbim, compatibilitate, optimizare, etc.

    Also, momentan nu stie nimeni daca se va putea folosi custom M.2. E foarte posibil ca acei conectori externi sa fie proprietari. La fel cum e foarte posibil ca drive-ul intern sa fie soldered pe placa de baza. Si oricum, n-ai avea cum sa pui acel model cu radiator pe el. Dar, vom trai si vom vedea... Meanwhile, in my book, nu iau ADATA nici daca sunt platit, daramite sa dau bani pe produsele lor.

  7. #2447 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    @exo, Fluturaș a spus niște adevăruri totuși. E adevărat că prețurile jocurilor Sony au crescut, cum e la fel de adevărat că proiectarea sistemului de răcire pe consolele PS4 a fost nereușită. Doar c-ai luat tu afirmațiile lui într-un sens mult prea personal.

    Stai liniștit, că din toată bătălia asta (și) noi vom avea de câștigat. Sony și MS sunt practic obligate să ridice ștacheta generația asta. Mult de tot.

  8. #2448 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    @exo, Fluturaș a spus niște adevăruri totuși. E adevărat că prețurile jocurilor Sony au crescut, cum e la fel de adevărat că proiectarea sistemului de răcire pe consolele PS4 a fost nereușită. Problema e că tu ai luat afirmațiile lui într-un sens mult prea personal.

    Stai liniștit că din toată bătălia asta, tot noi vom avea de câștigat. Sony și MS sunt practic obligate să ridice ștacheta generația asta.
    Da, ai dreptate, cred că am luat-o cam personal. Am văzut că postează aceleași chestii de câteva pagini încoace și că are aceleași "adevăruri". Nu mi se pare că poți judeca noua consolă și ideea de a cumpăra ceva strict pe punctele descrise de el. Mai ales că știm atât de puține lucruri.

    Eu am investit mult în ecosistemul lui Sony, iar cu toate că am avut probleme, nu m-au afectat atât de tare să răspândesc ură. Ventilația da, deși joc cu căști la volum mare, știu că e o problemă și sper să fie rezolvată. Jocurile? Eu spun că stăm bine față de media jocurilor din ziua de azi. Faza că se scumpesc? Nu doar Sony va face asta... va deveni o normă nouă. E păcat, dar va trebui să ne obișuim cu idea. Deci colegul nu a spus nimic nou, doar felul în care l-a spus m-a deranjat mai mult. Dar remediul e simplu, o să ignor alte postări de genul de la el care să facă flame. Îmi pare rău doar că se simte exclus și fără apartenență. Am putea să ne bucurăm de ceva fără a fi în detrimentul celuilalt.

    Edit: Înainte să spui că sunt fanboy Sony, vroiam să menționez că mă joc atât pe Playstation cât și PC și Nintendo Switch. Și culmea, nu am nimic cu Xbox, dacă mi-ar oferi ceva în plus (mie personal), probabil că aș cumpăra și un Xbox.

  9. #2449 SP
    Junior Member nicugoalkeper's Avatar
    @MonkY din pacate ceea ce zici tu legat de problemele avute se bazeaza mai mult pe experienta, daca comparam notele de pe Amazon pentru doua modele din gama Pro o sa vedem ca diferentele sunt imfime in favoarea Samsung (la un esantion mai mic de utilizatori):
    https://www.amazon.com/Samsung-SSD-9...0856621&sr=8-3

    https://www.amazon.com/XPG-SX8200-Ge...s%2C345&sr=8-1
    Alte comparatii nu poti sa faci pentru ca nu exista studii amanuntite pe partea aceasta de SSD-uri, deci tot ce putem spune este pe partea de utilizare personala, unde eu sunt mai multumite de ADATA.


    Din pacate intradevar nu putem stii ce se va potrivii pentru un PS 5 pentru a vedea ce alegem.

  10. #2450 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @ExocrathX5
    Nu ești singurul deranjat. Doar ca unii nu răspund și il trec pe lista cu ignore. Recomand!

  11. #2451 SP
    Manager paul's Avatar
    Japanese YouTubers se vor juca pe PS5 si vor posta pe canalele lor pe 4 octombrie:
    Quote Originally Posted by PlayStation Japan
    YouTube Gaming Week, a game festival organized by YouTube, will be held from Thursday, September 24 to Sunday, October 4. Sony Interactive Entertainment will participate in this event, allowing popular creators with channels on YouTube to experience PlayStation ®5, which is scheduled to go on sale in Japan on Thursday, November 12, and release videos on their channel from 6 p.m. on Sunday, October 4 at 6:00 p.m. PlayStation 5 on YouTube Gaming Week

    Please wait for future information such as what kind of titles popular creators enjoyed. From now on, through the PS5 launch phase, we will continue to try to experience the PS5 for popular channel creators on the YouTube platform.

  12. #2452 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by nicugoalkeper View Post
    @MonkY din pacate ceea ce zici tu legat de problemele avute se bazeaza mai mult pe experienta, daca comparam notele de pe Amazon pentru doua modele din gama Pro o sa vedem ca diferentele sunt imfime in favoarea Samsung
    Ah, pai daca e sa comparam calitatea unui produs dupa notele de pe Amazon, eu ma opresc aici.
    Quote Originally Posted by nicugoalkeper View Post
    Alte comparatii nu poti sa faci pentru ca nu exista studii amanuntite pe partea aceasta de SSD-uri, deci tot ce putem spune este pe partea de utilizare personala, unde eu sunt mai multumite de ADATA.
    Exista tone de studii/teste, dar la SSD-uri nici nu e nevoie de mare filozofie pentru a testa anduranta celulelor. Si nu, eu nu vorbesc pe partea de utilizare personala, ci ma refer la cele cateva sute de SSD-uri instalate de mine la clienti, in servere, etc. Dar daca tu esti mai multumit de ADATA, multa bafta! I'm out.

  13. #2453 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Quote Originally Posted by ExocrathX5 View Post
    Nu îmi dau seama dacă faci mișto sau chiar ești atât de pornit pe Sony. Desigur nu o să fiu cel care apără pe Sony până la moarte pentru că au făcut/fac destule gafe, dar mi se pare că bați câmpii rău de tot combinând jocuri cu răcire/hardware. Să nu mai zic cu definiția aroganței pe care tot îl postezi de ceva vreme.

    Un lucru e cert, companiile astea NU sunt prietenii tăi și nu vor fi niciodată! Să ții minte asta! Ei vor doar un singur lucru, să îți vândă produsul lor, indiferent cum fac asta. Pentru unii funcționează, pentru alții nu. Aparent pentru tine sunt mai multe aspecte pe care din punctul tău de vedere nu fac bine. Ok, valid. To each his own opinion. Dar nu poți spune că nu oferă nimic și "cum să îți dai precomandă"!? Prin afirmația asta faci pe cei care dispun de bani, le convine ce oferă Sony să pară niște proști sau necunoscători.
    Spun ce ma deranjeaza si consider ca nu e in regula la Sony avand in vedere ca le-am dat destui $$.
    Am intrat in ecosistemul Playstation cu un PS4 Pro luat la precomanda de la Altex + un ps3 super slim sh pe care m-am jucat jocuri faine ca TLOF, GOW, HZD, etc. . Am cumparat peste 100 de jocuri pe PS iar pe xbox in jur de 30.

    PS are anumite plusuri, jocuri originale bune si suportul pentru RO care e foarte bun dar pe partea hardware sincer am fost foarte dezamagit pentru ca se incingea si facea ca un avion, atat de rau incat nu puteam sa ma mai joc pentru ca imi strica toata imersiunea, pana la urma am rezolvat cat de cat cu PS4 Pro Limited Edition TLOF Part II.

    Nu mi-a placut faptul ca cenzureaza jocuri pentru ca chipurile are nu stiu ce scene sexuale lucru care nu se intampla pe Xbox sau PC.
    Pentru salvari in cloud platesti si nici macar nu le salveaza automat cum e pe Steam, am pierdut salvari din cauza asta.


    Mi se pare normal sa fiu foarte reticent in cumpararea unui PS5 cand vad cat de proaste sunt PS4/PS4 Pro pe partea de racire in comparatie cu un One S si un One X. Iar politicile Sony incepute cu generatia PS4, continut exclusiv pentru jocuri de la alti dezvoltatori, vezi cel mai recent caz Marvel Avengers Spider-Man in care blocheaza continutul pentru restul platformelor, cea mai de rahat politica, cenzurarea jocurilor iar mai nou jocuri la 80 de euro si controller la 70 de euro, de ce?

    Pentru ca au vandut peste 100+ miloane de PS4 si automat se uitate de sus la concurenta?

    Da nu sunt ca unii fanboy care stiu doar sa laude o platforma si nu critica sau scot in evidenta marile minusuri.
    La Microsoft cel mai mult ma deranjeaza ca nu au suport oficial pentru RO si trebuie sa o tin pe Irlanda desi am cont Microsoft/Outlook/Skype pe Romania iar pe partea de jocuri originale nu prea au livrat.

  14. #2454 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Pai in primul rând jocurile nu rulează de pe disk, ele sunt instalate în HDD, disk-ul nu face decât să arate softului ca ai voie să accesezi acel conținut.

  15. #2455 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Salutare ymy!
    Tocmai am aflat astazi, o veste care poate fi catalogata drept proasta, pentru noi toti cei care credeam ca suntem pe un forum de jocuri, nu pe Playstation forum.

    Am aflat ca sunt useri ca tine care apartinand unei 'tabere' ar dori monopol absolut si considera proasta o veste cat se poate de extraordinara si anume ca Microsoft joaca tare. In stilul Borcea care facea galerie adversarilor Stelei in Europa.

    Unu la mana, daca Xbox nu ar fi fost ce-a fost in perioada 360, 'tabara' nu ar fi avut parte de toate momentele exceptionale ale acestei generatii din partea PS4.
    Fara concurenta, SONY s-ar fi lasat grav pe tanjeala iar calitatea jocurilor ar fi scazut dramatic. Valabil si invers.

    Ceea ce a facut acum Microsoft ar trebui privit cu pozitivitate, faptul ca nu mai sunt doar o adunatura de idioti este un lucru bun pentru intreaga comunitate de gaming overall, nicidecum o veste proasta.
    Salutare Xander!
    Nu am specificat prea multe despre mine in postarea mea, de aceea m-ai inteles gresit. Cand spuneam "noi, cei din tabara play station" ma adresam mai ales celor care, ca si mine, au jucat jocuri doar pe aceasta consola. Eu am inceput cu PS1 si acum ma pregatesc pentru PS5.
    Nu ii critic de loc pe cei de la microsoft pentru mutarea pe care au facut-o. Mi se pare un raspuns firesc la ceea ce face sony de atata vreme, cu exclusivitatile lor. Eu mi-as dori ca orice joc apare, sa apara pentru toate consolele. Cei de la xbox nu sunt "dusmanii mei".
    In postarea mea doream doar sa spun ca imi fac griji, ca unele dintre cele mai iubite francize de jocuri, de catre mine, cum ar fi the elder scrolls, ar putea sa nu mai apara pe play station. Si asta, si in mare masura si datorita lui Sony.
    Eu chiar nu sunt genul de om, caruia daca ii moare capra, doreste sa-i moara si cea a vecinului.
    In concluzie Xander, m-ai atacat fara rost si doar in baza unor concluzii pe care le-ai tras singur si eronat, din postarea mea.
    Eu sunt membru vechi pe acest forum, dar ma abtin sa postez foarte des, tocmai pentru ca foarte multi dintre cei care activeaza pe aici, sunt ca si tine, inclinati sa-i "puna la punct" rapid, pe alti useri.

  16. #2456 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu te-am pus la punct ca n-am cum sa fac asta in scris. Aici doar discutam.
    Ca si tine, sunt membru vechi in orice, inclusiv in propria viata si nu mai suport oameni pentru care tot ce face Xbox pleaca de la prezumtia de 'nasol' iar orice partz tras de SONY este vazut ca a 8-a minune a lumii.

    Daca te-am judecat gresit, imi pare rau si retrag, dar daca citesti inca o data atent postarea ta cam asta reiese din ea.

  17. #2457 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Scuza-l pe Xander, e mai sensibil când vine vorba de Xbox pentru ca, la fel ca mine, e achievement whore si deci captiv pe platforma pe care a început să se joace acum multi ani, și colac peste pupăză el a și avut neșansa să ajungă captiv la platforma inferioară... Mă rog, inferioară până acum, că după noile achiziții are toate șansele să devina o concurență serioasă pentru Sony. Va imaginați TES 6 exclusiv Microsoft? Face cat Uncharted si GoW la un loc.

  18. #2458 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Espiritus: Prin expresia "platforma inferioară" ai cam spus tot ce era de spus... Sună al naibii de rasist, dar nu insist pe subiect. E bine de știut însă...

  19. #2459 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Espiritus: Prin expresia "platforma inferioară" ai cam spus tot ce era de spus... Sună al naibii de rasist, dar nu insist pe subiect. E bine de știut însă...
    Pai a cam fost inferior x1 ca si hardware. In plus a fost si cu 50€ mai scump.

  20. #2460 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Nu te-am pus la punct ca n-am cum sa fac asta in scris. Aici doar discutam.
    Ca si tine, sunt membru vechi in orice, inclusiv in propria viata si nu mai suport oameni pentru care tot ce face Xbox pleaca de la prezumtia de 'nasol' iar orice partz tras de SONY este vazut ca a 8-a minune a lumii.

    Daca te-am judecat gresit, imi pare rau si retrag, dar daca citesti inca o data atent postarea ta cam asta reiese din ea.
    Am recitit postarea mea si da, ai dreptate, poti trage diverse concluzii.
    Deci, sigur ca da, nu tranzactia microsoft este vestea proasta, ci eventualele ei consecinte, pentru jucatori strict pe play station, cum sunt si eu.
    Eu nu sustin si nu voi sustine niciodata ca xbox sau sony sunt diavoli sau ingeri. Nu idolatrizez pe nimeni si nici nu arunc cu pietre in nimeni.
    Mi-as dori doar, ca orice joc apare, sa poata fi jucat de oricine si pe orice consola.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 123 of 214 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts