Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 63 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 1241

Thread: Politica - tichie de margaritar

  1. #1041 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Am ras cu sunete
    Yepp cea mai buna gluma pana acuma.

    Daca ar ajunge USR la putere cred ca o sa avem alte probleme cu ei, pentru ca ei sunt niste Socialisti undercover gen WOKE, care o sa ne oblige la tot felu de prostii cum incearca stanga in america, ma rog asta e doar asa o presupunere a mea si trebuie luata ca atare

  2. #1042 SP
    Banned memwarrior's Avatar
    E ora de bancuri sau ce?

    USR e partid DE CENTRU DREAPTA
    Anti-coruptie, liberal, militant al liberalismului economic, progresismului si BIG TENT.
    Afiliat la ALDE

    PLUS este partid de CENTRU, anti-corutpie, pro-european, social-liberal, tehnocrat. Ca e social-liberal, adica nitel socialist, aia e, pana la urma, nu poti lasa oamenii bolnavi si saraci sa moara de foame.
    Un partid socialist cu adevarat ar fi mult mai bun decat PSD-ul actual care se pretinde socialist, dar in practica e un clan mafiot boieresc de natura feudala.

  3. #1043 SP
    Member ymess's Avatar
    Nu cred ca se mai pune problema de ce ideologie apartie fiecare partid romanesc, mai crede cineva asa ceva?
    Sincer oricine va veni la guvernare in momentul de fata va lua o lovitura (pe drept sau pe nedrept).
    Situatia e extrem de grea, se vor vedea efectele economice si cine vine trebuie sa actioneze rapid.
    In situatia asta cine vine va iesi drept salvator sau tap ispasitor. Cum nu se va intampla vreun miracol, e clar ca va fi un guvern de sacrificiu.

  4. #1044 SP
    Banned memwarrior's Avatar
    Nu stiu de ce in 2020 inca se mai discuta de dreapta vs stanga.
    Liberalismul si Socialismul/Capitalismul si Comunismul nu mai exista din 1991 de cand Uniunea Sovietica s-a desfiintat si Statele Unite si corporatiile americane si-au impus hegemonia corporatista cat si monopolul.
    Liberalismul si capitalismul autentic burghez asa cum il stiam, ca economia de piata libera nu mai exista de cand micii competitori au fost maturati de jucatorii mari, de corporatiile multi-transnationalele Big Tech. Si de cand burghezimea/ clasa de mijloc e pe duca din cauza monopolului mentinut de cei 1% - clasa bogata, si din cauza ca au fost cei mai ultra-taxati si jupuiti de masele de saraci care au votat socialisti.
    Nici socialismul idilic nu mai exista de cand s-a demonstrat ca e falimentar, acum partidele "de stanga" sunt tot niste afaceri , o forma pentru ca niste politicieni incapabili sa munceasca sa se imbogateasca si sa obtina functii prin a minti votantii cu promisiuni.


    Lupta se da intre cei mari si cei mici, intre cei care vor progres si cei care vor sa ramanem in urma.

    Eternul discurs "dreapta vs stanga" e unul depasit la standardele actuale.

    Acum e "INAINTE sau INAPOI",
    adica progresism vs conservatorism ,
    globalism vs traditionalism,
    multicultural vs nationalism,
    corporatism vs protectionism.
    Pragmatism vs populism.
    Cum e la americani: democrati vs republicani.

    Pana si intre politicienii europeni s-au format tabere: tabara nationalista conservatoare de tip Trump, Putin, Johnson, Salvini vs Macron, Merkel, Trudeau, Obama (tabara globalist/progresista)
    In cazul nostru, e clar ca atat PSD si PNL sunt doua partide conservatoare, si unele chiar nocive pentru Romania, la fel de nocive cum era PCR-ul ca din el se sustrag.



    Ambele curente tind spre monopol global.
    Nationalistii vor dictaturi locale de tip orase state, cu tarife vamale, fiecare cu cultura, limba ei, moneda ei, productie proprie, propiul regim, fiecare in pisda masii pe romaneste.
    Globalistii vor dictatura centralizata cu guvern mondial si o mana de corporatii cu rase amestecate, cu o singura religie, o singura moneda, o singura cultura.

    Pana la urma, unul dintre aceste curente va castiga si va predomina lumea in acest secol.
    Sau poate sa fie succesiv.


    La inceputul secolului 20 lumea avea de ales intre democratie liberala vs totalitarism fascist sau socialist.
    Optiunile de azi sunt nationalismul protectionist si corporatismul globalist.

  5. #1045 SP
    Member Cyrax7's Avatar
    de ce nu se rade de Vela ca nu stie sa citeasca asa cum s-a ras de Dancila?

  6. #1046 SP
    Banned memwarrior's Avatar
    Un aspect pozitiv in pandemia asta:

    In sfarsit toate guvernele europene au inceput sa-si indeplineasca indatoririle. Indiferent ca sunt socialiste, liberale, conservatoare, nationaliste.
    Dupa 30 ani de stagnare, prostie, leneveala, birocratie, pomeni socialiste, gestionat non-probleme (precum drepturile homosexualilor si transexualilor de a face parade publice), in sfarsit fac treaba.

    S-a terminat cu "consultariile", cu "discursurile", cu toate procesele birocratice.
    Se aplica direct solutiile si masurile, iar cine le incalca, dosar penal/amenda/arestare direct.
    Partea proasta e ca nu avem cei mai buni politicieni, dimpotriva, ne-a prins criza asta cu chilotii in vine, astia de acum sunt mult mai idioti decat erau politicienii de acum 10 ani care aveau experienta si oleaca carte.
    Oricum zilele lor sunt numarate, cei care nu sunt in stare vor face un pas in spate si ii vor lasa pe cei mai puternici sa guverneze.

    Cum s-a mai intamplat de altfel.





  7. #1047 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    O să fie mai grav ca in Spania sau Italia.

    “Soţul unei colege moare. Din cauza lor. Aseară s-a internat toata mafia ca sa scape. Colega mea a umblat o săptămână că sa fie testata.

    Nu a bagat-o nimeni în seamă. A spus sa meargă acasă ca are viroza. Si-a îmbolnăvit între timp toata familia. Si acum sotul ei sta intubat. Caz terminal numit. Un om cât un munte. Toată mafia este internata”

    https://www.mediafax.ro/stirile-zile...a-noi-19018864

  8. #1048 SP
    Banned memwarrior's Avatar
    O sa fie o catastrofa urata in Moldova la ce conditii igienice sunt acolo.
    Lombardia e totusi o regiune mai dezvoltata.

  9. #1049 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Moldova? Atunci ce sa zicem de India si Africa, ei nu au auzit de sapun sau nu au deloc.

  10. #1050 SP
    Banned memwarrior's Avatar
    Cine stie cate victime nedeclarate mai sunt si prin Africa si India.... eu n-am incredere ce declara Rusia si China, dar in tari din lumea a treia.
    Exista certitudinea ca coronavirusul nu poate fi oprit de caldura.

    ---------- Post added 25-03-2020 at 21:24 ----------

    In Siria, Libia si Yemen, zone de conflict, nu se declara nimic. In Libia cica e un singur infectat si niciun mort....
    In Siria doar 4 infectati.
    In Coreea de Nord chiar ii executa ca sa fie pe 0 infectati.

  11. #1051 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Saptamana viitoare vor fi alegerile din SUA.
    Si pare-se ca Trump are sanse mari sa fie reales, ba chiar va obtine mai multe voturi populare si mai multe colegii electorale/state decat in 2016.
    In ciuda tampeniilor pe care le-a comis si a presei socialiste si liberale care a tot lovit in el, s-ar putea sa obtina o victorie ISTORICA.
    Cred ca democratii vor pierde anul asta si Virginia, Nevada, Minnesota , Oregon, Colorado, Maine, Delaware. Tura trecuta diferentele au fost mici, e suficient ca vreo 100 000 de indecisi sa schimbe rezultatul alegerilor.
    Tura asta democratii le vor pierde garantat. Sunt democrati liberali care vor vota cu Trump in secret din cauza ca partidul s-a orientat prea tare spre socialism, chia daca in public vor spune ca au votat cu Biden.

    Biden o sa piarda mai rau decat Hillary (ea macar a castigat votul popular). Matematic vorbind, n-are nicio sansa sa ia vreun stat republican de la Trump. Au mai nominalizat si democratii un candidat de toata splendoarea.....serios, cum poate un bosorog wannabe cu par caruntit si de 78 ani, total plictisitor si usor senil sa-l bata pe un bogat dement cu par blond, dar macar amuzant si pus pe circareala?
    Iar Kamala e o antipatica ca si Hillary.



    Biden poate sa obtina si 100 milioane de voturi din fiefurile democrate ca New York, Illinois, Colorado, California, Washington , New Jersey, Michigan, Massachusetts, tot va pierde daca Trump va obtine doar 30 milioane de voturi, dar 40 de state si peste 300 de voturi de la colegii electorale de la Texas, Florida, Alabama, Indiana, Kansas, Kentucky, Alaska, Georgia, Wisconsin, Colorado, Dakota, Ohio, Arizona.

    Pana nu se va face un referendum pentru schimbarea sistemului electoral si nu se va prioritiza votul popular, situatia asta va fi. E posibil ca in urmatoarele decenii America sa aiba numai presedinti republicani la Casa Alba dat fiind ca conservatorii din statele democrate tind sa emigreze in statele republicane, pe cand progresistii din statele republicane tind sa emigreze in statele democrate.
    Efectiv, e in defavoarea politicienilor democrati.

    ---------- Post added 28-10-2020 at 21:10 ----------

    Situatia e bine explicata aici:





  12. #1052 SP
    Member ymess's Avatar
    Biden castiga 99%, sau mai bine zis, Trump pierde 99%.
    Nu conteaza ce explicatii sunt, oamenii de rand tin cont de un singur lucru: traiesc mai bine sau nu? Oricine ar fi fost in timpul pandemiei, cu asemenea somaj, nu cred ca are cum sa castige.

  13. #1053 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Daca nu ai pariat pe Biden cu cota 1.6 nu cred ca esti convins de ceea ce spui.

  14. #1054 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Poate sa fie si razboi civil si sa se intoarca America in evul mediu, republicanii conservatori nu vor vota in veci cu un democrat, dar mai ales cu unul socialist care vrea sa le creasca taxele cu 60%.

    Momentan, in statele republicane nu s-a impus lockdown ca in Europa, deci economia in acele state e cat de cat intr-o situatie buna. Mai ales ca republicanii nu poarta masti acolo.
    Singurele state in care economia sufera si nivelul de trai a suferit sunt New York, California, Illinois, adica in general statele administrate de guvernatori democrati, mai ales ca sunt asezari urbane cu densitate si populatii mari. Acolo sunt automat si cazurile si mortalitatea mai crescute.

    In statele republicane asezarile urbane sunt mai mici, zone predominant rurale, populatiile si comunitatile mai izolate unele de celelalte din cauza patriotismului. Mortalitatea e mai mica, nr. cazurilor mai scazut.

    Si cum am mai spus, poate sa fie si situatie de razboi civil, republicanii nu vor vota niciodata un candidat care vrea sa le toarna lamaie in rana, crescand taxele.

  15. #1055 SP
    Member ymess's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    ^Daca nu ai pariat pe Biden cu cota 1.6 nu cred ca esti convins de ceea ce spui.
    Regretul vietii mele e ca nu am pariat la cota 1.91 la Unibet. Am luat foarte in serios optiunea asta, dar acum cred ca a ajuns la 1.5

  16. #1056 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Joe Bide suferă de, Demență, este și mai corupt ca Trump plus ca omul este un rasist sub orice critică, am înțeles că are 47 de ani în politică și nu a făcut nimic notabil, eu nu îl vad să câștige.

  17. #1057 SP
    Member marv's Avatar
    hai si cu argumente, ca asa poti sa zici orice despre oricine

  18. #1058 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Pai caută pe YouTube, omul începe o frază și apoi continuă cu alta,

    Fisu a primit o grămadă de bani de la un om de afaceri din Ukraina și Biden nu a negat când a fost întrebat, e vorba de niște emailuri în legătură cu asta.

    "și copii săraci pot fi la fel de deștepți ca cei albi" dacă asta nu e rasism, plus multe altele.

  19. #1059 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Democratii nu vor pierde alegerile pe 3 noiembrie.

    Democratii au pierdut deja alegerile de pe data de 8 aprilie cand l-au nominalizat pe bosorogul asta dement dintre toate optiunile. Nu ca celelalte erau nesperat mai bune :
    -Bernie Sanders, un bolsevic convins, si ala dus cu capul,
    -Elisabeth Warren care era o Hillary mai putin antipatica, dar obsedata dupa ideea ca se trage din Pocahontas,
    -Tulsi Gabbard care era cu pacea mondiala si flower-power, deci automat a fost exclusa
    -Amy Klobuchar- o alta Hillary
    -Andrew Yang -de origine taiwaneza, dar prea socialist, sustinand venitul minim universal de 1000 dolari pentru fiecare somer american - o tampenie nefezabila si in contrast cu valorile capitalismului american
    - Julian Castro - de origine mexicana, incerca sa-l imite pe Obama , avand experienta de secretar in cabinetul sau, dar e un nimeni fara carisma
    -Kamala Harris - cred ca e evident de ce, acum cand e nominalizata drept candidat pentru postul de VICE

    Michael Bloomberg ca miliardar si fost primar al New Yorkului ar fi fost ideal, chiar mai ideal decat Trump, dar americanii democrati nu l-au vrut pentru ca el a fost republican pana in 2007 .

    Pete Buttigieg cred ca ar fi fost cel mai bun, cel mai inteligent, cu o figura noua ce amintea de Kennedy, avand varsta de 38 ani, veteran in Afghanistan si fost primar, cu ceva realizari, dar.........se pare ca nici americanii democrati nu sunt pregatiti sa voteze un candidat GAY pentru presedintie. Daca nu era GAY, era singurul cu sanse reale care putea sa atraga voturi din statele republicane si sa-l bata pe Trump.

    Nominalizandu-l insa pe Joe Biden, si pe Kamala ca vice, nu fac decat sa-i asigure realegerea lui Trump chiar cu 60%.
    Din motiv clar: in astfel de vremuri de criza si pandemie ti-e mai usor sa latri din opozitie decat sa guvernezi tara!
    Democratii tin neaparat sa piarda alegerile prezidentiale.


    Ah, si au mai pierdut alegerile si din cauza ca au sustinut protestele violente care au dus la jafuri, incendieri, spart magazine, inlaturat statui, victime, dar si incompetenta guvernatorilor democrati din New York si California care n-au stiut sa gestioneze situatia pandemiei.
    Automat, toate statele centrale republicane si cele sudiste vor vota cu Trump ca sa nu ajunga in situatia New Yorkului si Californiei unde gradul de saracie, infractionalitate, incompetenta si coruptie este foarte crescut.
    Viata la New York si Los Angeles a devenit mult mai urata comparativ cu ce era acum 10 ani. E un climat de instabilitate perpetuu acolo
    din cauza populatiei etnice si atacurilor armate.




    ---------- Post added 29-10-2020 at 00:52 ----------

    Quote Originally Posted by marv View Post
    hai si cu argumente, ca asa poti sa zici orice despre oricine
    Pai da cautare pe Wikipedia.
    Nu are nicio realizare, a fost efectiv un space-occupier, probabil a intrat in cercul lui Obama si a capatat functia de VICE prin mita sau santaj, altfel nu-mi explic. De la bun inceput nu mi-a placut pe omu' asta. Obama mai mult de unul singur a realizat ca presedinte ce a realizat.
    **** Cheney, vice-le lui Bush jr., avea mai mult talent si inteligenta, a avut mai multe realizari , oricat de odios ii era caracterul. Se spune ca el a condus de facto America in anii 2001-2008, Bush nataraul cu perlele lui fiind de fatada. Si ca tot el era cel care gestiona din spatele cortinei toate razboaiele din Irak si Afghanistan si gestiona petrolul si resursele praduite de acolo.

    Si Mike Pence chiar are realizari incat sa-l faca nominalizabil pentru cursa prezidentiala din 2024. Chit ca musca aia l-a compromis, mi-a dovedit ca are mai multa carte si integritate decat Kamala, s-a vazut clar din vorbele sale. In mare, toate realizarile lui Trump, alea putine, s-au datorat lui si consilierilor sai. Si el ar fi de preferat ca presedinte decat Trump.

    Al Gore, vice-le lui Bill Clinton la fel, el a si luat premiul nobel pentru pace in 2007 fiindca a luptat pentru protectia mediului, daca mai zic si de Bush senior care a fost vice-le lui Reagan, sau Nelson Rockfeller care a fost vice-le lui Nixon.

    Biden- absolut NIMIC!
    Doar premii primite pe degeaba si discursuri obosite.

    ---------- Post added 29-10-2020 at 00:52 ----------

    LOL

    Forumul i-a cenzurat numele lui D . I. C. K CHENEY!

  20. #1060 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Tulsi Gabard era cea mai bună alegere plus că a servit în Irak, bați câmpii cu pacea ta mondiala, femeia se întreabă ce căută USA să răstoarne toate guvernele dictatoriale și la ce cost pentru populația autohtonă.

    În același timp vicele lui Biden va fi Kamala Harris fost procuror care a făcut numai ***uri, a ținut să bage lumea la pârnaie pentru un joint, a refuzat să accepte probe pentru a scăpa un om de la executare până ce un judecător i-a ordonat să accepte probele.

    E și la ei cum este la noi nu au din ce alege, personal tot pe Trump l-aș vota înainte să votez un personaj ca Biden.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 63 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1 Last Post: 28-07-2013, 11:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts