Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 63 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 1241

Thread: Politica - tichie de margaritar

  1. #1081 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Alex Khan View Post
    Eu am copilarit intr-un cartier plin de manelisti, huligani batausi si curve drogate.
    Asta nu m-a facut sa devin ca ei, ba dimpotriva, am ajuns sa studiez la universitatea din Bucuresti (la buget) si iata-ma acum la master.
    Nici nu vrei sa stii prin ce am trecut, fiind tocilarul clasei in scoala de cartier plina de scursuri, si nici nu i-as dorii nimanui sa experimenteze ce am patit eu.
    Sa ma duc zilnic la scoala aia sa incasez bataie de la toti cocalarii si pitipoancele de acolo(directorul scolii nu ma lasa sa ma transfer la alta scoala, iar la scolile bune te transferai doar daca aveai pile) .........pentru mine a fost ca la puscarie.
    Diriga nu se baga, pe politisti nu-i interesau, profesorii veneau doar sa-si predea materia. Asta era scoala aniilor 2000'.

    Dar iata-ma acum unde sunt.
    Pe cand colegii, in special baietii care m-au chinuit, au ajuns fie pe la puscarie, fie au ajuns sa munceasca la negru prin tari straine cu carca, fie au ajuns.....ceva ce niciun om cu o farama de demnitate n-ar munci. Si multi au picat Bacalaureatul.

    Aww, m-a emotionat povestea ta. E intr-adevar trist ca nu se iau masuri din partea profesorilor. Si eu am vazut chestii odioase in scoala, copii care se comportau ca niste trogloditi si nimeni nu a fost exmatriculat niciodata. Vorbesc de actiuni pentru care, ca adult, ai fi inchis cu siguranta cativa ani buni.

  2. #1082 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by marv View Post
    am inteles ca tie ti se pare ca cei care se bat cu autoritatile statului sunt niste degenerati. Pai dupa logica asta a ta de adolescent care acum descopera lumea, romanii nu ar fi avut voie sa iasa in strada la revolutie si sa se ia la tranta cu autoritatile. Sa stea cuminti in case si sa sufere in continuare.

    Sfatul meu e sa mai iesi din casa la cate o gura de aer proaspat, o sa iti faca bine.
    Sunt diferente:
    • In America e democratie, Trump e ales democratic de majoritatea colegiilor electorale , pe 1-2 mandate, in Romania era un dictator sinistru autoproclamat pe viata .
    • In America, politia nu e instrument de opresiune al unui regim cum erau militia si politia secreta din Romania ceausista.
    • Revoltele au fost starnite ce-i drept de abuzurile politiei, dar politistii respectivi care l-au ucis pe George Floyd au fost arestati si condamnati la inchisoare. La noi, cei care au tras in oameni si au comandat din spate tragerea in revolutionari si care au confiscat revolutia , traiesc linistiti acum pe o pensie nesimtita dupa ce au capatat functii politice inalte in anii 1990-2000'.
    • Tipul negru care a fost ucis de politisti era un infractor recidivist, cei care au iesit la revolte sunt niste infractori si drogati care s-au pus pe spart magazine, incendiat magazine, daramat statui. In Romania au iesit la revolutie romani normali, simpli, demni, muncitori, saraci, care s-au saturat sa fie infometati si sa mai stea la coada si in frig si intuneric. Nu s-au apucat de spart magazine, armata chiar a fost de partea revolutionarilor. S-au dus doar sa-l huiduiasca pe Ceausescu si pentru asta vreo 1000 au platit cu viata. Singurii care au jefuit la revolutia din 1989 au fost jegurile care au confiscat revolutie si care au venit la putere prin lovitura de stat , ca Iliescu, Roman si gasca care au acaparat controlul asupra Romaniei si au inceput sa jefuiasca tot, sa vanda fabrici, combinate si resurse pe 2 lei, au spalat bani in colaborare cu mafia locala, rezultand milionarii de carton.


    Ce se intampla in America e o rusine.
    Cu ocazia asta, pesedistii care au pus jandarmeria sa bata acei bieti protestatari din exces de zel la 10 august 2018, si asa stransi gramada intr-un petic de sosea langa Palatul Victoriei cu garduri de fier , pot sa vada ce inseamna revolta adevarata.

    E admirabil ca in America ai mai multa libertate de a protesta oriunde, fara sa ceri autorizatie de la primarie cum se intampla in Bucuresti care a ramas inca in comunism, dar cand ajungi la spart magazinele de lux si incendiat masini de politie, adica vandalizezi bunurile si proprietatile altor americani, deja ai abandonat cauza reala a protestului.
    Nu asa ar trebui sa fie un protest.

  3. #1083 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Trump pare fericit , cica va vizita Virginia maine dimineata (dupa ora Americii).
    E semn ca democratii au pierdut Virginia.

    Multumeste Floridei si Texasului ca au votat.
    Spera ca si Pennsylvania sa-l voteze si in tura asta ca-n 2016. La alegerile legislative din 2018 republicanii au pierdut-o. Fara Pennsylvania e cu morcovul in fund.


    Sunt stiri ca cica n-a reusit nici in aceasta tura sa obtina Nevada.[COLOR="Silver"]

    ---------- Post added 04-11-2020 at 06:38 ----------

    Am facut calcule si estimari privind harta, chiar daca votarea nu s-a terminat:
    290 de voturi electorale pentru TRUMP
    248 de voturi electorale pentru BIDEN

    ---------- Post added 04-11-2020 at 06:39 ----------

    MAGA



    ---------- Post added 04-11-2020 at 19:27 ----------

    ****

    Au inceput sa numere voturile din posta.
    Trump a pierdut Arizona, Wisconsin si Michigan.
    S-ar parea ca americanii vor avea comunismul care si-l doresc enorm.

    Desi e posibil ca Trump sa nu paraseasca Casa Alba, sa se baricadeze pe acolo cu fortele lui de ordine, sa reclame la Curtea Suprema, sa foloseasca N metode abuzive sa-si prelungeasca mandatul pana in primavara 2021.
    Razmerita oricum o sa fie, daca nu chiar razboi civil.


    Poate sa se foloseasca de pandemie ca motiv principal pentru ca nu poate organiza succesiunea si inaugurarea in ianuarie in cauza securitatii lui si a lui Biden daca pornesc revolte si cresc numarul cazurilor. Poate sa faca si asta.

  4. #1084 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Numaratoatea in Pennsylvania si Nevada s-a terminat. Biden e oficial cel de-al 46-lea presedinte

  5. #1085 SP
    Member marv's Avatar
    Quote Originally Posted by Alex Khan View Post
    S-ar parea ca americanii vor avea comunismul care si-l doresc enorm.
    cu un conservator ca Biden nici nu se pune problema.

    Ca roman, ar trebui sa iti fie rusine sa pui semnul egal intre socialism si comunism. Parca sustineai ca esti un tip educat.

  6. #1086 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Uh oh Biden președinte. Știe cineva dupa cat timp da efortuna banii pentru pariuri electorale? Vreau sa fac extra cumpărături de BF.

  7. #1087 SP
    Member zoli86's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Uh oh Biden președinte. Știe cineva dupa cat timp da efortuna banii pentru pariuri electorale? Vreau sa fac extra cumpărături de BF.
    Espiritus ce cota a avut?

  8. #1088 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Congratulations Kamala Harr... I mean Joe Biden!

  9. #1089 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by marv View Post
    cu un conservator ca Biden nici nu se pune problema.

    E mai degraba un crestin-democrat de centru-stanga ....intr-un cuvant, un LIBERAL de centru din perceptia franceza de tip Emmanuele Macron sau Justin Trudeau dupa perceptia canadiana. Sau precum este Dacian Ciolos de la noi.
    Este pro-libertati civile, pro-protectia mediului, pro-imigratie, pro-liberalizare, pro-globalizare, pro-sindicate, pro-legalizat droguri, pro-guvernamentalism, pro-tehnologia informatiei, pro-unionism, pro-pensii, pro-ajutoare sociale, anti-arme de foc etc., dar e si un pic pro-afaceri, pro-intreprinderi, deci are ceva sange capitalist in el, ca nu degeaba l-au sustinut Wall Street-ul.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Politi...fetime_ratings

    Daca ar fi sa-l pozitionam, ar fi intr-adevar undeva la mijloc (cam unde se situa Bill Clinton) intre social-liberalismul promovat de Barack Obama si neoconservatorismul liberal al lui George Bush .
    La extrema stanga este cercul socialist cu tendinte comuniste al lui Bernie Sanders si la extrema dreapta este cercul conservator-nationalist cu tendinte fasciste al lui Donald Trump.

    Kamala e insa pozitionata mai la stanga, fiind 100% pro-sindicate, pro-pensii, pro-ajutat copiii, pro-gay, pro-drepturi civile, pro-aplicarea legii, pro-avort, pro-educatie, pro-protectia mediului, si foarte putin orientata spre taxe si afaceri, si anti-arme.
    Ea o sa fie SOCIAL-LIBERALA ca Obama.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Politi..._Kamala_Harris

    ---------- Post added 07-11-2020 at 21:57 ----------

    Quote Originally Posted by marv View Post
    Ca roman, ar trebui sa iti fie rusine sa pui semnul egal intre socialism si comunism. Parca sustineai ca esti un tip educat.
    Era o gluma man. America nu o sa devina niciodata comunista, cel putin nu in decada asta.
    Biden si cu Kamala au fost finantati de Wall Street si industria BIG-TECH totusi.......nu cred ca miliardarii americani i-ar fi sustinut si le-ar fi donat sume serioase de bani doar ca apoi sa fie super-taxati la sange in urmatorii 4 ani.
    Dar da, o sa fie o administratie social-liberala de centru-stanga in stil Obama/Macron/Trudeau/Ciolos, dar cu accent pe LIBERAL.

    Cat despre socialism=comunism, comunismul este de fapt o forma a socialismului in etapa extremista , cam cum este libertianismul la liberalism, fascismul la nationalism, sau fundamentalismul la conservatorism, sau absolutismul la monarhie.
    Nazismul ar fi rezultatul extremist al nationalismului combinat cu socialism, ca de aia se numea national-socialism.

    ---------- Post added 07-11-2020 at 22:05 ----------

    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Uh oh Biden președinte. Știe cineva dupa cat timp da efortuna banii pentru pariuri electorale? Vreau sa fac extra cumpărături de BF.
    Vezi ca urmeaza pariurile pentru inaugurarea de 20 ianuarie, daca succesiunea va fi pasnica sau cu bataie ca-n filmele cu Gerard Butler, daca Trump impune legea martiala si devine dictator sau e scos afara in suturi de Congres printr-o suspendare, daca incepe sau nu razboiul civil.

    Urmatoarele 2-3 luni se anunta fi de foc, cu si mai multe scandaluri si proteste.

  10. #1090 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by zoli86 View Post
    Espiritus ce cota a avut?
    Eu am prins la 1.6, am făcut profit 60% in 5 zile, mai bine decât un an la bursa.

  11. #1091 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Ca tot se zice ca statele americane ca Texas, Florida si Ohio sunt "feude republicane".
    Am o veste proasta: NU SUNT!
    Marile orase ca Columbus, Cincinnati , Cleveland, San Antonio, Dallas, Austin, Houston, Orlando, Miami, Tampa si Tallahassee au votat cu BIDEN. Da, tot ce cu albastru sunt marile orase.
    Ce e cu rosu sunt preerii, zone rurale, sarace si subdezvoltate.
    Vedem asadar un conflict intre locuitorii din mediul urban si locuitorii din mediul rural.




    Deci, marile orase din Texas, Ohio si Florida sunt democrate.
    Puteti sa calatoriti in siguranta acolo, nu sunt pline de redneci rasisti si crestinopati cu sapca MAGA, mitraliere si cu biblia in mana asa cum se credea.












    Attached Images Attached Images untitled.png

  12. #1092 SP
    Member ymess's Avatar
    Eu v-am zis ca iese sigur Biden. Dar e clar ca e inutil cine cum a prezis. A fost incredibil de strans. Nu m-am asteptat ca Trump sa castige atatea state mari, state care de obicei decid presedintii. Cu sau fara frauda, nu aveai cum sa prezici cine si de ce iese. Am zis ca regret ca nu am apucat sa pariez pe Biden, dar sa fim seriosi, daca puneam la ruleta era cam aceeasi chestie.

  13. #1093 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by ymess View Post
    Eu v-am zis ca iese sigur Biden. Dar e clar ca e inutil cine cum a prezis. A fost incredibil de strans.
    Tu nu spuneai asta-vara ca iese Trump?

    ---------- Post added 08-11-2020 at 18:56 ----------

    Tu in iunie 2020:
    Quote Originally Posted by ymess View Post
    Biden avantajat clar? Parca am trecut prin 2016 degeaba.
    In SUA conteaza si un pic "norocul" la alegeri, situatia e mai stransa, dar daca ar fi dupa mine, Trump are avantaj in cursa. Sa nu uitam de asul din maneca cu Podesta Emails si Cambridge Analytica, sigur mai are o multime de trucuri de jucat.
    Si sa fiu sincer, s-a incercat si in Romania ceva de genul cu Cambridge Analytica, dar cineva ori a dat o teapa mare cu social media, ori a fost pura incompetenta, ambele sunt destul de suspecte.




    Ba il laudai:
    Quote Originally Posted by ymess View Post
    Lumea a votat Hillary ca "sa nu fie Trump", nu Trump a fost votat ca "sa nu fie Hillary". Oricine ar fi fost la democrati, Trump era outsiderul.
    Toata lumea o dadea 99% castigatoare pe Hillary. Singurul care ii dadea doar 70% sanse a fost Nate Silver, care are un istoric fantastic de prezis evenimente electorale, si lumea zicea ca e nebun ca ii da 30% sanse lui Trump, cand restul dadeau abia 1%.
    Orice cursa de presedintie din state e mult mai 50%-50% decat pare la prima vedere.
    Pe scurt sa iti raspund la punctele mentionate:
    - Criza covid nu cred ca il defavorizeaza pe Trump. Focarele de infectie din America din orasele mari oricum votau cu democratii fara nicio indoiala.
    - Nu poti convinge masele de oameni sa voteze rational. Okay, oamenii "informati" vor tine cont de acordurile internationale, cifrele, curba cazurilor de covid, etc, dar omul de rand nu se uita la asa ceva.
    - Republicanii raman republicani, mai nou vad inainte de alegeri ca multi democrati trec la republicani.
    - Pe hartie SUA sta prost la covid, dar departe de a fi vreo catastrofa. Daca tii cont de mortalitatea mica, populatia mare, numarul mare de teste, mediana varstei a victimelor de 80+ ani, SUA sta si bine si prost, dar departe de catastrofa.
    - Trump s-a tinut de multe promisiuni, dar a si profitat de boom economic de vreo 12 ani neintrerupt. Nu e meritul lui, dar nici nu a distrus america asa cum se asteptau democratii cand a fost ales, si nivelul somajului a fost istoric de scazut.
    - Daca vrem sa trecem peste efectele pandemiei, avem nevoie ca in urmatorii 5 ani sa avem o crestere economica mult mai mare decat in anii trecuti.
    - Conteaza foarte mult ce miliardari isi baga mana in america. Reclamele pe Facebook cu Cambridge Analytica au fost senzationale. Practic optimizau bugetul sa targeteze alegatori indecisi, nu cei democrati sau republicani convinsi. La nivel subconstient are un efect fabulos.
    - Ma astept ca si alte canale de social media sa isi zica cuvantul la urmatoarele alegeri.

    Ei, sa ramanem on topic, o paralela cu Romania:
    - Si la noi s-a incercat asta cu social media, si zic aici de cazul USR. Au monopolizat social media politic din Romania pentru ca aceiasi utilizatori intesi de social media oricum ii votau. Iar eu am primit reclame pe Youtube si Facebook de la toate partidele de la A-Z, cand, din nou, nu inteleg de ce nu fac aceeasi schema ca Facebook Analytica (da, inca se poate) si sa se concentreze pe grupul 30-50 ani, care reprezinta majoritatea voturilor.
    - Si la noi conteaza ce om de televiziune / milionar / om influent isi baga / sau nu coada sa influenteze alegerile. Dar la noi mai avem si servicii secrete, oamenii lui Soros, stat paralel, pai politica din america e apa de ploaie pe langa ce avem noi. La ei e simplu, interesu lor e care miliardar baga alt miliardar sa il scoata din cursa pe Bernie Sanders sa nu taxeze alti miliardari. Voi credeti ca Michael Bloomberg e asa prost sa baga 700 de milioane si sa se faca de ras? Nu, scopul lui a fost sa elimine concurenta ca Biden sa ii ia fata lui Bernie, iar Bernie era cel mai periculos candidat pentru Trump.
    Si Trump la randul lui a facut schema asta, democratii isi doreau practic sa il aibe pe Trump in decisiv, ca era cel mai slab candidat. Pana cand si-a scos cartile pe masa, le-au dat cu planul lor in cap. De asta zic, nu vreau sa fiu avocatul lui Trump, are vina lui pentru ca putea gestiona pandemia mult mai cu cap, dar el foloseste un fel de "mental framing" sa nu credeti ca el e asa prost.



    Also...tu in octombrie 2020 spui ca Biden iese presedinte.

    Crezi ca lumea care citeste pe aici iti va mai lua comentariile in serios?

  14. #1094 SP
    Member ymess's Avatar
    Exact.

    Trump a avut avantaj competitiv, a dat un stimulus check care l-a ajutat in cursa de realegere. Dupa s-a prins Pelocy si nu l-a lasat sa dea pe urmatorul. Daca il dadea si pe al doilea, era favorit.
    V-am zis ca Trump e imprevizibil scandalul cu Hunter Biden, si imbolnavirea & insanatisirea magica de Covid.

    Singura chestie la care recunosc ca nu am fost mai precis, e ca lucrurile au sens doar retrospectiv, dinainte nu am stiut exact motivul. In rest cred ca tot ce am zis s-a adeverit.

  15. #1095 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ca să înțelegem cine a câștigat defapt alegerile în SUA.



    Și lumea spune că Trump e rău, nu e că omul nu are probleme dar e mic copil pe lângă ce o să vină.

  16. #1096 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    O sa-l roage in genunchi pe Trump sa se intoarca, dar va fi prea tarziu R.I.P. America. Congratulations you killed yourself.

    P.S. Inainte sa vina astia anti Trump cu comentarii:

    1. nu sunt trampet, trumpis sau alte magarii
    2. Pur si simplu "democratii" au niste ideologii care vor distruge america si nu pot sa-i suport
    3. oricum nu imi pasa ce spuneti cu ce explicatii veniti, parerea voastra e egal cu 0

  17. #1097 SP
    Member marv's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    oricum nu imi pasa ce spuneti cu ce explicatii veniti, parerea voastra e egal cu 0
    zici ca nu esti trumpist si apoi te comporti exact ca unul

  18. #1098 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Chiar nu m-am asteptat la altceva, sunteti previzibil, daca nu ma comport ca x atunci sunt y

  19. #1099 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    O sa-l roage in genunchi pe Trump sa se intoarca, dar va fi prea tarziu R.I.P. America. Congratulations you killed yourself.

    Poate ca pana la urma Americii i-ar prinde bine vreo 8-12 ani de "socialism corporatist".
    Asa si cum cei 4 ani cu Trump i-au facut pe americani sa o lase mai moale cu habotnicismul, izolationismul si patriotisme ieftine, asa si o perioada indelungata de guvernare socialista l-ar face pe tot ghertoiu american sa se convinga ***** de ideologie este socialismul. Americanii doritori de socialism care habar nu au ce inseamna ar experimenta pe pielea lor ce am experimentat noi romanii, polonezii, ungurii, rusii etc. si poate ar lasa-o mai usor cu egalitarismul si discursurile cu luptele de clasa anti-bogati.

    Ar fi un imbold suficient ca America sa renasca si sa revina la liberalismul clasic, la capitalismul de altadata si la democratia care au definit-o. Asta e, generatia mileniala americana isi va f^^e viitorul ca una de sacrificiu, dar eu am incredere ca tot America va fi cea mai mare putere si peste 50-100 ani. Crize au fost si vor mai fi. Asta care dureaza din 2008 incoace nu e nici prima si nici ultima, ca America are potentialul sa iasa mai puternica si mai intarita cum a iesit si din razboiul civil , si din ambele razboaie mondiale si din perioada razboiului din Vietnam cand erau proteste anti-razboi si miscari hippie masive .

    ---------- Post added 16-11-2020 at 16:10 ----------

    Acuma zic sa nu ne pripim: Biden e totusi un liberal crestin-democrat de centru stanga, si unul sustinut de tot Wall-Street-ul, provine din establishment cu o cariera politica de aproape 50 ani. Nu-l vad sa instaureze comunismul pe acolo. Poate va reusi sa-i stapaneasca pe democratii comunisti precum Bernie, Kamala si Cortez . Nu cred ca o sa se instaureze comunismul in America, ci o forma usoara de social-liberalism dupa model francez. Unul care nu va dura mult cand americanii vor observa ca vor avea mai multe taxe de platit si preturi mai mari, sau se vor trezi someri si cu armele confiscate. Americanii nu vor vrea sa traiasca ca europenii sub papucul statului.
    Peste 10 ani e posibil sa apucam primul presedinte american ales din PARTIDUL LIBERTARIAN ce ar putea reconstrui economia Americii si ar putea incuraja micile intreprinderi americane fara sa izoleze tara si fara sa o lase pe mana unor mastodonti corporatisti. Libertarienii vor fi viitorul!

    Pe republicanii care au ajuns niste oligarhi fascisti si democratii care au devenit niste gunoaie socialiste sa-i ia dracu!

  20. #1100 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    3. oricum nu imi pasa ce spuneti cu ce explicatii veniti, parerea voastra e egal cu 0
    Si atunci ce cauti pe un forum de discutii?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 63 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1 Last Post: 28-07-2013, 11:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts