Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User review: The Wolf Among Us - Episode 5

 1. #1 SP
  Senior Member paunstefan's Avatar

  User review: The Wolf Among Us - Episode 5

  Dupa 9 luni de la lansarea primului episod din seria The Wolf Among Us, am primit in sfarsit finalul seriei celor de la Telltale Games. Episodul 5, care poarta subtitlul Cry Wolf, ne prezinta finalul aventurii lui Bigby Wolf si rezolvarea misterului crimelor din Fabletown. Acest ultim episod dureaza in jur de 90 de minute, dar in aceste 90 de minute avem parte de unele dintre cele mai memorabile scene din serie.

  ATENTIE, review-ul contine spoilere din primele 4 episoade si cateva spoilere minore din episodul 5.

  Ne revedem cu Bigby exact in locul unde s-a terminat episodul trecut, in casa lui The Crooked Man, de unde va pleca intr-o scurta cursa pentru a ii prinde pe cei responsabili pentru crime. Povestea a fost destul de buna, fiind aproape la fel de buna ca si cea din primul episod, si a fost o incheiere potrivita pentru serie.

  Scenele de actiune din acest episod au fost probabil cele mai bune si mai numeroase din serie, avand parte chiar de o forma mai “speciala” a lui Bigby. Mi s-a parut, in sfarsit, ca deciziile au o importanta mai mare pentru poveste, scene intregi putand fi diferite in functie de actiunile lui Bigby, si se intorc impotriva ta unele alegeri facute in episoadele precedente. Pana la scena finala, atmosfera se pastreaza la fel de intunecata ca pana acum, vizitam cateva locatii noi si avem parte de o urmarire pe strazile orasului. Personaje noi nu apar, dar cele intalnite pana acum au parte de o incheiere, incepand un nou capitol in istoria cartierului Fabletown.

  Cei de la Telltale Game au facut o treaba minunata cu seria The Wolf Among Us si ne-au aratat o alta fata a personajelor de poveste cu care eram obisnuiti. Finalul, desi nu este foarte clar si lasa loc pentru interpretare, mi s-a parut una dintre cele mai emotionante momente din serie. Pot spune ca mi-a placut mai mult decat seria The Walking Dead si mi-as dori sa vad si un sezon 2. Pentru cei ce vor sa vada mai mult din Fabletown, Telltale ne recomanda comic book-urile Fables, pe care a fost bazat The Wolf Among Us. Mi-a facut placere sa fiu alaturi de The Big Bad Wolf de-a lungul acestor 5 episoade, e unul dintre cele mai bune jocuri adventure din ultimii ani.

  Prezentare: 9.5
  Story: 9
  Gameplay: 9
  Grafica: 9.5
  Sunet: 9
  Nota Finala: 9

  Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. User Review: The Wolf Among Us - Episode 4 By paunstefan in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 0 Last Post: 05-06-2014, 22:41
 2. User Review: The Wolf Among Us - Episode 3 By paunstefan in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 1 Last Post: 15-04-2014, 19:58
 3. User Review: The Wolf Among Us Episode 1: Faith - PS3 By Dant3 in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 0 Last Post: 07-02-2014, 18:54
 4. User Review: The Wolf Among Us - Episode 2 By paunstefan in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 1 Last Post: 06-02-2014, 20:04
 5. User Review: The Wolf Among Us - Episode 1 By paunstefan in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 5 Last Post: 21-11-2013, 23:17

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts