...de ce nu pot da reputație negativă? Am vrut să-i dau lui novi, că tot postează aiurea, și nu mă lasă.
Cand incerc sa iti dau reputatie negativa imi are asta : You must spread some Reputation around before giving it to GreyhounD again![]()
Pai tu de mine incerci sa te iei ?
Am impresia ca pentru a putea da reputatie negativa, reputatia ta sa fie mai mare decat a celui caruia vrei sa "i-o coci". Sa citeasca si MonkY si ne lamureste el sigur.
I tried to rate someone and it said "You must spread some reputation around before giving it to xxxx again".
There is what is known as a reputation "spread" in effect. This is a minimum number of members you must give reputation to before you may rate the same member again.
Numarul fiind de 20 daca nu ma insel![]()
Sau sa fii mai activ pe forum / posturi unde sa PRIMESTI thx (review / preview .. etc) / atasamente / blog / update profil
Cred ca lumea a inteles gresit sistemul de TNX si il foloseste aiurea
Mariusik, o sa verific, sa nu fie o problema pe userul tau... Sorry, e un sistem ciudat cu "disaprove" acela, pe care cei de la vBulletin nu prea l-au documentat.
...erm, care-i faza cu medaliile?De ce-s dublate? (12)
E oki acum. A revenit totul la normal...
In ultimile 3 zile am pierdut (adunate) cam 3000 - 4000 din punctele de experienta. Prima data a scazut cu +2000 si pe urma treptat... Sunt curios care este problema? Cum se pierd? Cum se recupereaza?
Multumesc.![]()
In sistemul de Experience a fost adaugat acum ceva timp un addon numit RadioActivity. Acesta a avut scopul de a echilibra diferenta enorma intre userii foarte vechi (dar inactivi) si useri mai noi dar care aveau activitate foarte mare. Nu mi se parea fair ca un user care n-a mai intrat pe forum de 3 luni sa stea "cocotat" in fruntea clasamentului. Citez:
"This is extension that allows to deduct Experience points based on Activity. In fact this add-on multiplies points for posts and points for threads by activity. So, persons not active are getting less points and are ranked lower. It makes vbExperience more dynamic."
Prin urmare, ridici un pic activitatea si iti recuperezi punctele![]()
...de ce c�nd dau search la Just Cause 2 nu-mi afișează nimic?
Sunt n topcuri cu Just Cause 2 Videos...și mereu nu găsește c�nd dau search
Am �ncercat Just Cause dar nimic...Sorry - no matches. Please try some different terms. The following words are either very common, too long, or too short and were not included in your search : Just, Cause, 2
...trebuie să-l caut eu manual de fiecare dată![]()
Nici mie nu imi gaseste Just Cause 2 si stiu sigur ca eu am deschis un Just Cause 2 Videos !
Oricum am observat de la un timp sa la unele cautari nu gasea nimic chiar daca eu cu 1 saptamana inainte am citit topicul !
![]()
Pentru ca la toate trei cuvintele: just, cause, 3 e problema asta:Dati un search pe Google: "site:consolegames.ro just cause 2" si le gasiti acolo pe toate.The following words are either very common, too long, or too short and were not included in your search :
Bookmarks