Pai cred ca ar trebui sa stie pretul amicul tau care spuneai ca deja s-a jucat pe Wii U :evil:
Printable View
Monky,el stie,dar daca ne spune va trebui sa ne omoara,Nintendo is not playin'.
Monky, cei de la nintendo nu au zis nimic de pret....ca zic ei ca poate incepe de la,,x" e altceva, ei nu au vrut sa dea detalii tehnice, procesor sAU ceva din interior, au zis asa, in mare.
---------- Post added 29-08-2011 at 11:01 AM ----------
foarte amuzant:yes::)) sincer , ai un pm in legatura cu wii tau
Asta ar putea fi interesant.Quote:
Shigeru Miyamoto: I can't really talk about it in detail, but we're working on new ways to do training exercises with Wii Fit, like using the camera, you can place it against something and play while the game looks at your status.
Abia astept sa vad ce titlu Assasins Creed se scoate pe wii u,pun 10 ghinde ca e Assassins Creed: Party sau Assassins Creed:Work-out.
sincer, dupa mine, dar cred ca multi au aceasta parere: wii u este un wii cu un procesor mai puternic (foarte putin) cu 2-3 jocuri bune de hd si o tableta care e .....so-so(asa si asa) (aproape ca e ds) tableta are si ceva parti bune, chiar destule, e mai tare decat consola:))
Nu ar prea conta grafica daca te-ai putea juca jocurile cum trebuie,chiar ma enerveaza faptul ca Nintendo nu a vazut cat de stupide sunt telecomenzile lor pentru orice joc inafara de "party" si ne pun sa dam de ea ca sa facem chestii atat de simple ca atacul.
A_A_A - Vorbesti numai prostii. Cum procesor cu putin mai puternic decat Wii? Tu nu ai auzit ca este mai puternica consola decat 360 sau PS3? Esti total pe langa subiect si faci afirmatii nefondate, asa, "dupa tine".
Sosetila - Cum?!?!? Stupide? Sa dam de ea? :)) Probabil nu ai treaba cu gamingul. Wii are un control foarte bun, dar daca zici tu ca te pune Nintendo sa "dai de ea", mai bine renunti, sa nu patesti ceva. Doamne fereste, daca slabesti sau faci entorsa de limba. O sa vorbesc eu cu cei de le Nintendo sa realizeze un controler legat la sinapsele creierului sa poti da comenzi din starea de hibernare.
Nu ma deranjeaza ca trebuie sa ma misc,dar acest lucru face multe jocuri sa nu mai poata fi jucate.
De exemplu,incearca NFS Carbon.
Nu ca poate n-a inteles ce am vrut sa spun si de aia s-a suparat, imi place la unele jocuri de exemplu no more heroes, dar la jocuri de genul legend of zelda twilight princess in care ajungi la o faza sa dai si 30 de lovituri in fiecare monstru si lovitura inseamna sa dai in toate partiile cu maneta e cam enervant..
icebird - te afli in afara subiectului
Wii are minusurile lui, si sunt destule. Se pare ca cei de la Nintedo le vor duce si la urmatoarea generatie. Dar sa faci afirmatii in functie de starea de spirit... Bine ca nu pun Pentium 1 in Wii U, sau macar daca pun sa fie cu MMX.
Te rog,citeste primul tau comment daca vrei sa vezi "rageee".
Off topic 1 - @icebird: BA TU NU AI STIUT CE E ZELDA, SO GTFO!!!
Off topic 2 - @A_A_A: Dude, cum faci de nu iei ban? Teach me!!! ^:)^
On topic: Nu inteleg de ce vorbiti/va certati despre cat de performant este Wii U, in conditiile in care consola nu este inca terminata. Sa nu uitam ca la E3 a fost doar un prototip. Inca imbunatatesc produsul final. Si in legatura cu Wii Remote/Wii U Tablet...cei de la Nintendo au nevoie de ele pentru ca reprezinta ideea lor de baza: "Nu putem sa scoatem acelasi lucru ca Microsoft si Sony, asa ca va dam ceva cu totul diferit, voi sunteti uimiti de unicitatea noastra, ne umpleti de bani...dupa ce incepeti sa va plictisiti va dam Mario si Zelda". O idee buna
Iar esti pe langa subiect, habar nu ai despre ce este vorba. No-lifer = o persoana care idolatrizeaza un joc vechi de zeci de ani?!?!? Detii vreo consola Nintendo de vorbesti pe aici? Cel mai bine ramai la MW, este topic dedicat, discuta acolo, lasa-ne pe noi aici cu Zelda si Wii-U, sa ne facem sange rau.
Nimeni nu se cearta, sunt doar cativa oameni care se aprind cam repede :) .
Daca eu cred ca motion controls sunt pentru playerii casual din cauza lipsei de controale precise, aceasta este parerea mea si trebuie sa o respecti lafel cum nu incep eu sa injur cand zici tu ca Kratos n-are pijamale cu chuck norris.
Si inteleg ca prin asta ei erau unici, dar Sony a scos ceva care seamana (aproape) leit cu maneta lor si microsoft a scos ceva mai avansat, deci ar fi fost frumos sa se intoarca la stilul vechi de gameplay.
Oricum, mai bine ar fi fost sa existe "family fun edition" cu wiimote si nunchuck si "standard edition" cu classic controller (care sa fie facut sa mearga singur..)
auzi, chrys mm :cat de puternic e procesoru (da, toti zic ca e mai puternic decat x 360 si ps3) dar de ce nu poti joca nici macar gta vice city pe el??? si apps...controllerul de wii e chiar ka lumea (nu e deranjant cand la spiderman invarti telecomanda ca sa invarti inamicul in aer...pentru mine)
Da, dar incearca sa faci asta in fiecare zi, in fiecare minut, la fiecare joc.
Si nu se joaca gta vice city pe el pentru ca e prea vechi,asa nici Super Smash Bros Brawl nu se joaca pe Xbox.
man de ce sa iau ban???nu a fost off topic aproape nimic (decat niste chestii) si commul asta pt care o sa mai iau un punct si ban....da...la e3 a fost un prototip dar conteaza mult si la ce procesor mai puternic decat 360 sau ps3 are....tot nu poti juca nici un gta sa.....am deja un punct...spune-timi parerea voastra de wii u mie mi se pare ca ne-au facut sa jucam zelda si mario in 1080 p.....si cateva jocuri noi
Wii U poate sa fie foarte bun, daca editorii de jocuri scot niste titluri bune pentru el si ii folosesc controalele bine.
Si oricum, Mario in 1080p=visul oricaruia care nu s-a nascut dupa 2000.